Förbättrad relation,  Hantering,  Hästträning,  Hundägande,  Hundspråk,  Konceptträning,  Roligt,  Tips,  Trygga hundar,  Ulvar och Harar,  Valp,  Vardag,  Verksamhet

Nyheter Vintern 2020

Nytt år och nya äventyr för tvåbenta och fyrbenta! Hos Ulvens hittar du både gamla godingar och spännande nyheter. Klicka dig fram till det som är intressant så får du läsa mer. Som alltid är du alltid välkommen att höra av dig om du saknar något i utbudet eller för att intresseanmäla dig till kurser och träffar som ännu inte är planerade!

Kurser och Tematräffar

Låt oss börja med detta! Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. När semestern är slut 27 januari kommer en mer långsiktig planering att göras, så hittar du inte den kurs du vill gå här behöver du inte oroa dig. Det kommer fler kursstarter!

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 1 startar 3 feb 18.00
Valp 2 startar 18 feb 19.00

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 27 feb 17.30

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Slyngel 1 startar 4 feb 18.00

NYHET Vardagskurs: En allround-kurs för dig som söker lite inspiration eller vägledning genom vardagen. Lär dig förstå hundens signaler, få enkla verktyg för att öka följsamhet, inspireras till berikning och aktivering är några av de saker du lär dig på dessa träffar! För hundar 8 månader och uppåt.
Kurs startar 12 feb 18.00

NYHET Promenadkurs: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 19 feb 19.00

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader.
Träff 13 februari 18.00, Carlshem
Träff 15 mars 12.00Carlshem

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 13 februari 19.00, Carlshem
Träff 15 mars 13.00, Carlshem

NYHET Reaktivitetsträffen:  En träff där du både får lära dig förstå vad som gör hundar reaktiva, och vad just din hund behöver för att bli hjälpt. Du får på samma gång träffa hundägare som upplever liknande utmaningar i vardagen!
Träff 23 februari 12.00

Utöver de nyheter du ser här kommer flera nya tematräffar att gå av stapeln under året, bland annat ParkourUtmaningen, Frivillig hantering och Pröva på-träffar!

UlvensOnline

Utöver VardagsInspiration hittar du också Berikningskursen på UlvensOnline, och fler kurser är på väg! De planerade kurserna är just nu:

  • Inkallningskurs
  • Modiga Hund
  • Frivillig Hantering

Föreläsningar

Utbudet av föreläsningar är ny utökat! Vill du ha föreläsare till klubbens årsmöte, en föreningsträff eller liknande? Skicka ett mail och boka redan idag, det finns ännu några datum lediga för vintern/våren!

Privat rådgivning och träning

Som tidigare år kan du boka tid hos Ulvens för att få privat rådgivning och träning! Från och med 27 januari och framåt finns det tider. Du hittar mer information om paket och kostnader under sidan Privat hjälp!

Ulvens Level Up

Under 2019 fick jag flera förfrågningar kring praktiktjänster och möjligheten att följa med i verksamheten men det fanns då ingen sådan möjlighet. Under 2020 är därför planen att kunna erbjuda en utvecklingskurs! Det är en kurs du kan gå om du vill fördjupa ditt hundägarskap eller hitta inspiration i hundträningen. Mest troligt kommer den erbjudas både Online och på plats i Umeå. Du är välkommen att gå kursen vare sig du bara är hundmänniska som vill fördjupa dina hundkunskaper, eller vill bli/är nyutbildad hundinstruktör som vill få lite inspiration och vägledning. Detaljer kring denna kurs kommer under vintern, men är du redan nu intresserad kan du maila info@ulvens.se! På så vis blir du informerad när kursen är öppen för anmälan!

Häst

Under 2020 kommer det läggas lite mer fokus på träning av häst med förhoppning att kunna erbjuda onlinekurser även här. Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar! Då är du varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram (ulvensdjurliv) kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *