På gång Sommaren/Hösten 2021

Om du inte hittar vad du söker kan du som alltid maila info@ulvens.se för att intresseanmäla dig eller föreslå en kurs du saknar och vill kunna gå!

Nytt för året är att Ulvens kommer kunna erbjuda mindre kurser och privat rådgivning under tak samt ha tillgång till lokal för teori-pass i Djäkneböle. Mer information om detta kommer släppas då lokalen är redo att användas! Såklart kommer kurser hållas som vanligt i Umeå också.

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt! OBS! Det är högt tryck på valpkurserna inför hösten och vi kommer ha begränsad möjlighet till att hålla många valpkursstarter. Men för att kunna erbjuda alla innehållet av Ulvens valpkurs kommer en Online-kurs för valpar att släppas i början av september!
Valp 15 startar 7 september 19.00 (Umeå)
Valp 16 startar 29 september 18.00 (Djäkneböle)
Valp 17 startar 12 oktober 18.00 (Umeå)

Promenadkurs: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 6 oktober 19.00 (Djäkneböle)

Modig Hund-workshop: Lär dig förstå hur rädsla ser ut och fungerar hos våra hundar samt hur man kan arbeta för att förebygga och hantera rädslor av alla slag. Två kvällar där du får föreläsning, möjlighet till frågor, personlig handlingsplan och möjlighet till feedback och vägledning mellan träffarna!
Träff 1: 8 september 18.00-20.30 (Djäkneböle)
Träff 2: 22 september 18.00-20.30 (Djäkneböle)

UlvensOnline

Nu kommer kursen Flocken för alla som väntat! 8 juli drar det igång en första omgång med sex veckor fylld av lärande och vägledning. För alla som vill veta mer om hur man hanterar ett hushåll med flera hundar, vare sig det är dina hundar eller hundar du passar ibland! Klicka på överskriften så hittar du mer information!

Föreläsningar

Föreläsningar kan bokas för hösten!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet med olika hjälpmedel. P.g.a rådande pandemi kommer inga rådgivningar genomföras inomhus i hem. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det.

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Du kanske också gillar…