På gång Sommaren 2021

Om du inte hittar vad du söker kan du som alltid maila info@ulvens.se för att intresseanmäla dig eller föreslå en kurs du saknar och vill kunna gå!

Nytt för året är att Ulvens kommer kunna erbjuda mindre kurser och privat rådgivning under tak samt ha tillgång till lokal för teori-pass i Djäkneböle. Mer information om detta kommer släppas då lokalen är redo att användas! Såklart kommer kurser hållas som vanligt i Umeå också.

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 12 startar 13 juli 18.00
Valp 13 startar 9 augusti 18.00
Valp 14 startar 24 augusti 18.00

Rallylydnad fortsättning: Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.
Kurs startar 16 juni 19.00

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 17 juni 19.00

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 13 juli 18.00

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 15 juli 18.00

Hundparkour: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 12 månader och uppåt.
Kurs startar 28 juli 18.00

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 9 augusti 19.00

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 11 juli 11.00

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader.
Träff 11 juli 12.00

ParkourUtmaningen: Har du gått en nybörjarkurs i hundparkour och vill hitta större utmaningar? Det här är en tematräff med fokus på parkourträning som kommer ske i olika former av miljöer och anpassas efter dig och din hund! För hundar 12 mån och uppåt!
Träff 5 augusti 18.00

UlvensOnline

Nu kommer kursen Flocken för alla som väntat! 8 juli drar det igång en första omgång med sex veckor fylld av lärande och vägledning. För alla som vill veta mer om hur man hanterar ett hushåll med flera hundar, vare sig det är dina hundar eller hundar du passar ibland! Klicka på överskriften så hittar du mer information!

Föreläsningar

Föreläsningar utomhus kommer kunna bokas under hela sommaren!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet med olika hjälpmedel. P.g.a rådande pandemi kommer inga rådgivningar genomföras inomhus i hem. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det, och har du inte möjlighet att ta dig till Djäkneböle sker träffarna utomhus där det passar dig och din hund!

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Du kanske också gillar…