Kurser

För alla kurser gäller:

 • Om du inte betalat in innan sista betalningsdagen för kursen kan du riskera att förlora din plats till någon i kölistan. Betalningen kan delas upp enligt överenskommelse, maila info@ulvens.se för mer information
 • Hunden ska inte vara sjuk eller skadad på ett sätt att den lider av att vara med på kursen
 • Det är tillåtet att vara flera personer som går med samma hund på kursen, man betalar per deltagande hund
 • Löptikar är för det mesta tillåtet, så länge tiken inte mår dåligt i sitt löp. Fråga instruktör om du känner dig osäker.
 • Under kurserna visar vi hänsyn för varandra och hundarna!
 • På kurserna får du så individuell undervisning som möjligt. Vi arbetar med hunden framför oss! Du får också anteckningar efter varje genomfört kurstillfälle samt en frivillig hemläxa för att kunna fördjupa era kunskaper mellan träffarna. Det är alltid möjligt att mellan kurstillfällen bolla med instruktör i olika frågor som kan ha kommit upp!
 • OBS! Kursstarter i februari kan eventuell behöva flyttas fram med en vecka beroende på hur kallt det blir! Detta meddelas i sådana fall i så god tid som möjligt.

Kurser

Kurser som är överstrukna är fulla! Är du intresserad av en kurs som ej har datum ännu kan du göra en intresseanmälan till info@ulvens.se eller via formuläret här på hemsidan.

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans!
Valp5 startar 25 april 18.00
Valp 6 startar 15 maj 18.00

Lugna Hundar: Vägen till ett lugnare liv! Lär dig att hjälpa din hund till en mer avslappnad tillvaro. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 14 maj 19.00

Optimist javisst: Kursen som gör livet roligare för dig och din hund! För osäkra hundar, för pessimistiska hundar, för alla hundar i alla åldrar.      
Kurs startar 16 apr 19.00

Träningsboosten: Öka din hunds flexibilitet, belöningsglädje och fokus! En kurs som fungerar lika bra till tävlingshunden som vardagskompisen. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 15 maj 19.00

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.
Datum kommer

Inkallningskurs: Vill du få en bättre inkallning? Här är kursen för dig! För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 25 april 18.00

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 14 maj 18.00

Rallylydnad fortsättning: Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.
Kursdatum kommer

Hundparkour: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 12 månader och uppåt.
Kurs startar 29 april 18.00

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt.2 Comments

Lena Berglund

7 februari, 2016 at 11:07 e m

Hej
Maken gick valpkurs med vår Schäfertjej i höstas och nu är vi sugna på att gå fler kurser. Hon är nu 11 månader och väldigt livlig:)
Vad har du för lämplig kurs i närtid?
Mvh Lena

  EmmelieNordstrom

  8 februari, 2016 at 11:55 f m

  Hej Lena!

  Jag kommer starta en lydnadskurs inom en snar framtid, kanske det skulle vara något?

Leave a Reply