Kurser

För alla kurser gäller:

 • Om du inte betalat in innan sista betalningsdagen för kursen kan du riskera att förlora din plats till någon i kölistan. Betalningen kan delas upp enligt överenskommelse, maila info@ulvens.se för mer information
 • Hunden ska inte vara sjuk eller skadad på ett sätt att den lider av att vara med på kursen
 • Det är tillåtet att vara flera personer som går med samma hund på kursen, man betalar per deltagande hund
 • Löptikar är för det mesta tillåtet, så länge tiken inte mår dåligt i sitt löp. Fråga instruktör om du känner dig osäker.
 • Under kurserna visar vi hänsyn för varandra och hundarna!
 • På kurserna får du så individuell undervisning som möjligt. Vi arbetar med hunden framför oss! Du får också anteckningar efter varje genomfört kurstillfälle samt en frivillig hemläxa för att kunna fördjupa era kunskaper mellan träffarna. Det är alltid möjligt att mellan kurstillfällen bolla med instruktör i olika frågor som kan ha kommit upp!

Kurser

Kurser som är överstrukna är fulla! Är du intresserad av en kurs som ej har datum ännu kan du göra en intresseanmälan till info@ulvens.se eller via formuläret här på hemsidan.

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 8 startar 6 juni 18.00
Valp 9 startar 26 juni 18.00

Valp 10 startar 16 juli 18.00
Valp 11 startar 29 juli 18.00

Lugna Hundar: Vägen till ett lugnare liv! Lär dig att hjälpa din hund till en mer avslappnad tillvaro. För hundar i alla åldrar.

Optimist javisst: Kursen som gör livet roligare för dig och din hund! För osäkra försiktiga hundar, för pessimistiska hundar, för alla hundar i alla åldrar.     
Kurs startar 17 juli 19.00

Träningsboosten: Öka din hunds flexibilitet, belöningsglädje och fokus! En kurs som fungerar lika bra till tävlingshunden som vardagskompisen. För hundar i alla åldrar.

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 18 juni 17.30

Inkallningskurs: Vill du få en bättre inkallning? Här är kursen för dig! För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 2 juli 19.00

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.

Rallylydnad fortsättning: Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.

Hundparkour: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 12 månader och uppåt.
Kurs startar 15 juli 19.00

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt.

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 13 juni.

Klickerkurs: Vill du pröva på att använda klicker? Klickerträning bygger på vetenskap om hur djur lär sig på bästa sätt och är därför ett fantastiskt redskap att använda sig av både i vardag och till träning för tävling! Här får du lära dig allt om klicker, nivån läggs individuellt så det passar både nybörjare och den som redan prövat på lite klickerträning sedan innan!
Kurs startar 19 juni 19.002 Comments

Lena Berglund

7 februari, 2016 at 11:07 e m

Hej
Maken gick valpkurs med vår Schäfertjej i höstas och nu är vi sugna på att gå fler kurser. Hon är nu 11 månader och väldigt livlig:)
Vad har du för lämplig kurs i närtid?
Mvh Lena

  EmmelieNordstrom

  8 februari, 2016 at 11:55 f m

  Hej Lena!

  Jag kommer starta en lydnadskurs inom en snar framtid, kanske det skulle vara något?

Leave a Reply