Kurser

För alla kurser gäller:

 • Om du inte betalat in innan sista betalningsdagen för kursen kan du riskera att förlora din plats till någon i kölistan. Betalningen kan delas upp enligt överenskommelse, maila info@ulvens.se för mer information
 • Hunden ska inte vara sjuk eller skadad på ett sätt att den lider av att vara med på kursen
 • Det är tillåtet att vara flera personer som går med samma hund på kursen, man betalar per deltagande hund
 • Löptikar är för det mesta tillåtet, så länge tiken inte mår dåligt i sitt löp. Fråga instruktör om du känner dig osäker.
 • Under kurserna visar vi hänsyn för varandra och hundarna!
 • På kurserna får du så individuell undervisning som möjligt. Vi arbetar med hunden framför oss! Du får också anteckningar efter varje genomfört kurstillfälle samt en frivillig hemläxa för att kunna fördjupa era kunskaper mellan träffarna. Det är alltid möjligt att mellan kurstillfällen bolla med instruktör i olika frågor som kan ha kommit upp!

Kurser

Kurser som är överstrukna är fulla! Är du intresserad av en kurs som ej har datum ännu kan du göra en intresseanmälan till info@ulvens.se eller via formuläret här på hemsidan.

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 18 startar 4 nov 17.30

Valp 19 startar 17 november (går på olika dagar, klicka på Valpkurs för mer information)

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 7 nov 18.00

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 18 sep 19.00
Kurs startar 4 nov 18.30

Hundparkour: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 12 månader och uppåt.
Kurs startar 16 okt 17.30

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt.

Lugna Hundar: Vägen till ett lugnare liv! Lär dig att hjälpa din hund till en mer avslappnad tillvaro. För hundar i alla åldrar.

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.

Inkallningskurs: Vill du få en bättre inkallning? Här är kursen för dig! För hundar i alla åldrar.

Träningsboost: Öka din hunds flexibilitet, belöningsglädje och fokus! En kurs som fungerar lika bra till tävlingshunden som vardagskompisen. För hundar i alla åldrar.

Rallylydnad fortsättning: Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.

Optimist javisst: Kursen som gör livet roligare för dig och din hund! För osäkra försiktiga hundar, för pessimistiska hundar, för alla hundar i alla åldrar.     

Klickerkurs: Vill du pröva på att använda klicker? Klickerträning bygger på vetenskap om hur djur lär sig på bästa sätt och är därför ett fantastiskt redskap att använda sig av både i vardag och till träning för tävling! Här får du lära dig allt om klicker, nivån läggs individuellt så det passar både nybörjare och den som redan prövat på lite klickerträning sedan innan!


2 Comments

 • Lena Berglund

  Hej
  Maken gick valpkurs med vår Schäfertjej i höstas och nu är vi sugna på att gå fler kurser. Hon är nu 11 månader och väldigt livlig:)
  Vad har du för lämplig kurs i närtid?
  Mvh Lena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *