UlvensOnline

Äntligen! Nu finns UlvensOnline för dig som inte hinner eller har möjlighet att gå kurs i Umeå. Du har tillgång till onlinekurserna oavsett var du bor i världen!

Vardagsinspiration!

Detta är den allra första onlinekursen som släpps. Då kurssidan behöver testas ordentligt kommer denna kurs vara ordentligt rabatterad första veckorna så passa på att anmäla dig!

Kursens innehåll

Vardagsinspiration innehåller sju olika avsnitt, där varje avsnitt är tänkt att göras under en vecka. Avsnitten är:

Följsamhet – lekar och övningar som är till för att öka hundens fokus och följsamhet med dig!
Belöningar – inspireras att hitta nya sätt att belöna med godis eller utveckla leksaksbelöningar!
Lugna Stunder – hitta avkoppling tillsammans med din hund. Tips och idéer på hur ni kan lägga fokus på att ta det lugnt!
Kropp och Knopp – lättsamma lekar och utmaningar för att träna både kroppen och knoppen på samma gång, allt med fokus på kroppskontroll!
Nosigt – här får du och hunden testa nosens kapacitet och inspireras till att låta hunden få använda sitt mest naturliga sinne lukten!
Ljudligt – att leka med ljud kan minska hundens ljudkänslighet och förebygga ljudrädslor i framtiden. Du får ljudlekar och tips på hur du kan förebygga bland annat rädsla för fyrverkerier och skott!
Matberikning – hitta inspiration till matberikning, ett roligt sätt att sätta guldkant på hundvardagen!

Kostnad

Under kursens testomgång kommer den bara kosta 250kr! Du kommer då få tillgång till kursen i kurssystemet, och har möjlighet att via mail få hjälp och vägledning under tiden du går kursen. Även om kursen är planerad att ta ca sju veckor har du tillgång till den under hela 3 månader! Du kan alltså göra kursen i den takt du önskar inom den tidsramen.

Jag vill anmäla mig!