Har du inte tid eller möjlighet att gå en hel kurs? Då är tematräffarna något för dig! Temträffarna är enskilda arrangemang som berör olika teman och ämnen, allt för att kunna erbjuda dig ett så brett utbud som möjligt. Träffarna kan vara alltifrån en timme till en hel helg beroende på innehållet!

TIPS: Tematräffar kan du boka för din hundklubb, kompisgänget eller rasklubb, maila info@ulvens.se för mer information!

För träffarna gäller detta:

  • Betalning måste ske innan träffen börjar, antingen via angivet bankgiro eller swishnummer.
  • Det går jättebra att ta med partner/barn/kompis på träffen. Du betalar per deltagande hund.
  • Vi visar hänsyn och respekt för varandra och hundarna och vi hjälps åt att skapa en öppen välkomnande miljö!
  • Fysisk bestraffning av hunden är ej tillåtet under träffarna, inte heller är det tillåtet att ha strypkoppel på hunden.
  • Du får en så individuell undervisning som möjligt, där vi tränar hunden vi har framför oss hellre än att göra övningar på samma sätt för alla hundar.

Valpagility:  Testa på lite enkel agility för valpar 4-8 månader!
Träff i Umeå 7 juni 19-20.00!

BODYWORK/Handlingskurs Basic: Den väldigt populära kurshelgen är tillbaka och detta år kör vi på två olika helger – en helg för ekipage som vill hitta grundläggande vardagsföljsamhet samt en helg för mer avancerade ekipage för hundsport och vardagsträning! I BW Basic får du hitta och finslipa kommunikationen, både att lära dig förstå hunden och vad du själv kommunicerar tillbaka till din hund. I slutet av helgen sätter vi ihop alla övningar vi gjort med hundarna för att bygga en rolig följsamhetdans. Helgen varvar övningar med och utan hund! Så missa inte tillfället den 3-4 juni i Djäkneböle!

Barnbus & Hundmys: Det har efterfrågats kursdagar för barn med hund och här kommer det! Dessa dagar är för barn mellan 7-12 år och vilken slags hund som helst. Tillsammans har vi roligt med hundarna och lär oss samtidigt allt möjligt om hundträning och hundbeteende. Alla barn ska ha en vuxen med sig. Nästa kursdag är 18 juni i Djäkneböle!

Inkallningsboost: Vill du boosta hundens inkallning? Lära dig hur du tränar en vardagsinkallning samt nödinkallning? Det här är en träff fylld med lekar för dig och din hund för att skapa roligare och tryggare promenader!
5 juli 19.00 – 20.30 i Umeå

Reaktivitetspromenad: Har du en reaktiv hund och vill kunna träna i en kontrollerad miljö? På dessa promenader ger vi hundarna utrymme att så lugnt som möjligt samexistera med andra hundar. Vi lägger fokus på att ge hundarna så bra upplevelser som möjligt! Kostar 80kr. Skicka ett mail till info@ulvens.se för anmälan!

LÄSA HUND: Vill du förstå din hund bättre? Under den här workshophelgen får du lära dig hundens signaler och finslipa din förmåga att se och analysera hundars språk. Du kan delta under helgen med eller utan hund. Vare sig du är van hundmänniska eller precis skaffat hund är det här en spännande helg fylld med insikter och inspiration!

Skogsäventyret: En dag i skogen med hundar och hundvänner! Utmaningar, naturupplevelser, fikapauser i det vilda och många skratt. För hundar från 10 månader och uppåt.

Modig Hund-workshop: Lär dig förstå hur rädsla ser ut och fungerar hos våra hundar samt hur man kan arbeta för att förebygga och hantera rädslor av alla slag. Två kvällar där du får föreläsning, möjlighet till frågor, personlig handlingsplan och möjlighet till feedback och vägledning mellan träffarna!

Reaktivitetsträffen:  En träff där du både får lära dig förstå vad som gör hundar reaktiva, och vad just din hund behöver för att bli hjälpt. Du får på samma gång träffa hundägare som upplever liknande utmaningar i vardagen!