Tematräffar

Du anmäler dig till träffarna inför varje ny träff. Ska du vara med på flera tillfällen av en socialträff exempelvis behöver du i din anmälan skriva ner de datum du tänker delta på. De träffar som har datum uppskrivna är planerade. Om du är intresserad av en träff som inte ännu är planerad kan du skicka in en intresseanmälan!

Tematräffar kan du boka för din hundklubb, kompisgänget eller rasklubb, maila info@ulvens.se för mer information!

För träffarna gäller detta:

  • Betalning måste ske innan träffen börjar, antingen via angivet bankgiro eller swishnummer.
  • Vi visar hänsyn och respekt för varandra och hundarna och vi hjälps åt att skapa en öppen välkomnande miljö!
  • Fysisk bestraffning av hunden är ej tillåtet under träffarna, inte heller är det tillåtet att ha strypkoppel på hunden.
  • Du får en så individuell undervisning som möjligt, där vi tränar hunden vi har framför oss hellre än att göra övningar på samma sätt för alla hundar.

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader. Planerade träffar: 17 feb 11.00 samt  17 mars 11.00

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt. Planerade träffar: 24 feb 11.00 samt 17 mars 12.15

Valpagility:  Testa på lite enkel agility för valpar 4-8 månader!

Skogsäventyret: En dag i skogen med hundar och hundvänner! Utmaningar, naturupplevelser, fikapauser i det vilda och många skratt. För hundar från 10 månader och uppåt.

Sniffsafari:  Vi går en promenad tillsammans och låter hundarna utforska  världen med sin fantastiska nos. Lugnande och relationsbyggande samtidigt  som det blir bra social träning. För hundar 6 månader och uppåt!

Parkourutmaningen: Testa på parkour eller utmana din parkourhund på en promenad med andra parkour-fantaster! För hundar från 12 månader och uppåt.