Tematräffar

Har du inte tid eller möjlighet att gå en hel kurs? Då är tematräffarna något för dig! Temträffarna är enskilda arrangemang som berör olika teman och ämnen, allt för att kunna erbjuda dig ett så brett utbud som möjligt. Träffarna kan vara alltifrån en timme till en hel dag beroende på innehållet!

TIPS: Tematräffar kan du boka för din hundklubb, kompisgänget eller rasklubb, maila info@ulvens.se för mer information!

För träffarna gäller detta:

  • Betalning måste ske innan träffen börjar, antingen via angivet bankgiro eller swishnummer.
  • Det går jättebra att ta med partner/barn/kompis på träffen. Du betalar per deltagande hund.
  • Vi visar hänsyn och respekt för varandra och hundarna och vi hjälps åt att skapa en öppen välkomnande miljö!
  • Fysisk bestraffning av hunden är ej tillåtet under träffarna, inte heller är det tillåtet att ha strypkoppel på hunden.
  • Du får en så individuell undervisning som möjligt, där vi tränar hunden vi har framför oss hellre än att göra övningar på samma sätt för alla hundar.

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader.
Träff 29 mars 13.00
Träff 26 april 12.00

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 5 april 13.00
Träff 26 april 13.00

Reaktivitetsträffen:  En träff där du både får lära dig förstå vad som gör hundar reaktiva, och vad just din hund behöver för att bli hjälpt. Du får på samma gång träffa hundägare som upplever liknande utmaningar i vardagen!

Pröva på-träffen: Det här är en träff vars innehåll förändras beroende på efterfrågan! Under året kommer du få möjlighet att prova på alltifrån klickerträning till tävlingslydnad. Har du några förslag på vad du vill prova på? Tveka inte att höra av dig till Ulvens!

Valpagility:  Testa på lite enkel agility för valpar 4-8 månader!

Skogsäventyret: En dag i skogen med hundar och hundvänner! Utmaningar, naturupplevelser, fikapauser i det vilda och många skratt. För hundar från 10 månader och uppåt.
Gruppäventyr kommer i april/maj beroende på underlag och väder. Går att göra gruppbokning från och med maj och framåt.

ParkourUtmaningen: Har du gått en nybörjarkurs i hundparkour och vill hitta större utmaningar? Eller är du nyfiken och vill få prova på? Det här är en tematräff med fokus på parkourträning som kommer ske i olika former av miljöer och anpassas efter dig och din hund! För hundar 12 mån och uppåt!

Frivillig hantering: Frivillig hantering är en fantastiskt sätt att få en god kommunikation, att fördjupa relationen och att bygga tillit och samarbete. Få tips och idéer på hur du kan göra alltifrån kloklippning till veterinärbesök lättsamt och trevligt för både dig och hunden!