Tematräffar

Du anmäler dig till träffarna inför varje ny träff. Ska du vara med på flera tillfällen av en socialträff exempelvis behöver du i din anmälan skriva ner de datum du tänker delta på. De träffar som har datum uppskrivna är planerade. Om du är intresserad av en träff som inte ännu är planerad kan du skicka in en intresseanmälan! Alla överstrukna träffar är fulla.

Tematräffar kan du boka för din hundklubb, kompisgänget eller rasklubb, maila info@ulvens.se för mer information!

För träffarna gäller detta:

  • Betalning måste ske innan träffen börjar, antingen via angivet bankgiro eller swishnummer.
  • Vi visar hänsyn och respekt för varandra och hundarna och vi hjälps åt att skapa en öppen välkomnande miljö!
  • Fysisk bestraffning av hunden är ej tillåtet under träffarna, inte heller är det tillåtet att ha strypkoppel på hunden.
  • Du får en så individuell undervisning som möjligt, där vi tränar hunden vi har framför oss hellre än att göra övningar på samma sätt för alla hundar.

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader.
Träff 21 sept 11.00
Träff 6 okt 11.00
Träff 10 nov 11.00

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 21 sept 12.00
Träff 6 okt 12.00

Träff 10 nov 12.00

Atletiska Hund: NYHET! Nu kan du vara med på temadagarna Atletiska Hund där du får knep och knåp i hur du kan träna din hunds kropp och knopp! För hundar 10 månader och uppåt!
Träff 6 okt 13.30

Valpagility:  Testa på lite enkel agility för valpar 4-8 månader!
Träff 13 oktober 12.00

Skogsäventyret: En dag i skogen med hundar och hundvänner! Utmaningar, naturupplevelser, fikapauser i det vilda och många skratt. För hundar från 10 månader och uppåt.
Gruppäventyr kommer i september/oktober, går att boka till egen grupp innan dess!

Sniffsafari:  Vi går en promenad tillsammans och låter hundarna utforska  världen med sin fantastiska nos. Lugnande och relationsbyggande samtidigt  som det blir bra social- och miljöträning. För hundar 6 månader och uppåt!