Tematräffar

Har du inte tid eller möjlighet att gå en hel kurs? Då är tematräffarna något för dig! Temträffarna är enskilda arrangemang som berör olika teman och ämnen, du kan anmäla dig till en träff eller flera. Varje tematräff har samma upplägg där vi först samlas om möjligt utan hundar för genomgång av temat och sedan tränar tillsammans med gemensamma instruktörsledda övningar. Alla hundar från 5 månader och uppåt är välkomna, oavsett tidigare erfarenheter. Varje träff är 1 timme oavsett dag och starttid.

Anmälan och pris

Antalet deltagare kan variera beroende på träffen, vi har ex. mindre antal hundar för Reaktiva Hundar-temat. Det är alltid först till kvarn som gäller!

Du anmäler dig till träffarna via mail till info@ulvens.se där du anger vilka datum du vill gå, ditt namn och telefonnr, samt hundens namn, ras/mix och ålder.

En träff kostar 150kr, men om du anmäler dig direkt till två träffar betalar du 250kr.

Tema och datum:

10 juli 18.00 Aktiveringsbanan – kom och gå en rolig bana med olika utmaningar! Det kan vara pussel, trick, nosutmaning, hinder, underlag och en hel del annat skoj. Varje bana ser olika ut och innehåller olika nya delar, så även om du deltagit i en Aktiveringsbana tidigare kommer du ändå hitta något nytt för dig och hunden att pröva på! För hundar från 4 månader och uppåt! FULLT!

17 juli 18.00 Leksakslekar – tycker din hund om att leka med leksaker? Det här är en träff för dig som vill lära hunden att släppa leksaker, bita rätt i leksaken och även utveckla olika egenskaper som tålamod, impulskontroll och fokus. Allt gör utifrån hundens glädje i att leka med leksaker. För hundar från 6 månader och uppåt!

17 juli 19.10 Lugna Reaktiva Hundar – om du har en reaktiv hund är det här ett perfekt tillfälle för att träna bland andra hundar! Målet är att alla hundar som kommer ska få en lugn och trygg upplevelse. Du får tips och tankar som kan hjälpa dig i dina dagliga promenader. För hundar från 5 månader och uppåt!


7 augusti 19.10 Prova på klicker – klicker är ett fantastiskt verktyg för vardag och träning av allt möjligt. Kom och pröva på, det gör inget om din hund aldrig sett en klicker tidigare och du kan också delta om ni precis börjat med klickerträning, men inte vet hur ni ska fortsätta. Finslipa ditt öga och hitta en ren kommunikation med den fantastiska klickern! För hundar från 4 månader och uppåt!

21 augusti 19.10 Barkour – som parkour, men för hundar! Vi går en promenad och tittar på alla möjliga trick och hinder man kan hitta för att utveckla hundens kroppskontroll och fokus. För hundar 8 månader och uppåt!