Vi förenar två världar – hundträning och dans för att bli bättre på att bli medveten om våra egna rörelser, och hur det påverkar vår kommunikation med hunden. Det här är en helg fylld med skratt, insikter och roliga övningar för både dig och hunden där vi lär oss trick, hittar flow och samarbete. Emmet från Ulvens och Jolanda från Den Gröna Fenixen välkomna dig och din hund, precis som ni är, för en inspirerande helg!

Först och främst behöver vi vara tydliga med att det inte är en Freestyle-kurs. Däremot kan det vara träning som kan fungera som ett komplement till vilken hundsport som helst! Här får du lära dig att hitta olika perspektiv på hur du kommunicerar med hunden, finslipa träningsteknik eller helt enkelt ha en rolig helg med din bästa vän. Det boostar relationen vare sig du har en sällskapshund eller tävlingshund.

Vi får ofta frågan om du som människa behöver kunna ha koordinationsförmåga eller vara bra på dans. Svaret är Nej! Du behöver inte känna någon press, vi har inte satt ihop en avancerad dans du måste lära dig utan övningarna baseras på medvetenhet och flexibilitet som vi övar och prövar oss fram med, tillsammans. Vi anpassar och hjälper alla som vill vara med och pröva på denna roliga utmaning!

Alla hundar från 6 månader och uppåt är välkomna!

Upplägg

Dagarna är upplagda i fyra block där vi varvar mellan att göra övningar och ha diskussioner utan hund, samt arbeta med hundarna. Det är därför bra om du har en hund som är okej med att vila i bilen mellan varven.

Under sista blocket på söndagen börjar vi väva ihop allt det vi lärt oss under dagarna, för att skapa ett flytande samarbete mellan dig och hunden.

Du får ta med egen lunch men vi kommer bjuda på fika utöver det. Beroende på väder kan vi varva mellan att träna inomhus och utomhus.

Anmälan

Nästkommande kurshelg är 18-19 maj och vi håller till på vår gård i Djäkneböle!

Avgiften är 1500kr för hela helgen inklusive kursmaterial som du får tillgång efter avklarad kurs.

Det finns 6 platser!

Jag vill anmäla mig!