Ulvens Hund

Hos Ulvens hittar du alltifrån kurser till föreläsningar och privat träning för dig och din hund – för alla slags hundmänniskor och alla slags hundar! Scrolla ner och tryck på det som passar dig! Vet du inte riktigt vad som passar dig och din hund? Använd Ulvens guide (kommer snart) och få råd av instruktören!


Kurser

Kurserna rullar på under större delen av året (över jul och januari månad är det semester-tid). Tillsvidare hålls kurserna utomhus och på lite olika platser inom Umeå stad. Här hittar du kurser för hundar i alla åldrar. Söker du en kurs för din hundklubb eller kennel går det utmärkt att kontakta Ulvens på info@ulvens.se för mer information och upplägg!

Hjälp och vägledning

Ibland kan privat hjälp vara bättre än att gå kurs. Här kan du hitta alla slags rådgivningar som går att boka, för alla hundar, alla utmaningar och alla stadier i livet!

Tematräffar

Tematräffarna är träffar som varar vid ett enstaka tillfälle. Det finns aktiviteter specifikt för valpar och aktiviteter för alla hundar i alla åldrar! Vill du inte gå en hel kurs, men ha en rolig dag med din hundkompis är temadagarna utmärkta för detta! Om du har ett hundgäng, söker aktiviteter till din hundklubb eller kennel går det utmärkt att boka en temadag!

Föreläsningar och Workshops

Söker du en föreläsare? Här hittar du olika paket som erbjuds för tillfället! Varje paket kan göras i föreläsningsform eller workshopsform om du söker en längre och mer aktiv dag.