PuppyPower

Under hösten kommer en specialkurs för valpar att rulla mellan 7 november och 19 december. Kursen är fullspäckad av verktyg och kunskap för att ge valpen den bästa starten i livet tillsammans med dig! Du kan välja att delta enbart Online eller få möjlighet att komma på träffarna i Umeå. Upplägget är luftigt och lättsamt med möjlighet till personlig vägledning! Om du vill ge din valp den bästa starten tillsammans med dig är PuppyPower något du inte får missa!

Innehåll och tid

ValpOnline är ett internetbaserat kurspaket med 8 avsnitt. Där får du lära dig verktyg för inlärning, forma en trygg valp och hantera rädslor, hantering, följsamhet, stresshantering, ensamhetsträning, socialisering och berikning! Praktiska övningar varvas med föreläsningar och du väljer själv hur och när du går igenom materialet. Om du är med i PuppyPower får du dessutom tillgång till en Facebook-grupp där vi diskuterar, har frågetrådar och du får tillgång till extramaterial. Utöver detta har du möjlighet att fritt skicka in filmer för feedback samt ställa frågor under tiden PuppyPower rullar!

Om du bor i närheten av Umeå har du också möjligheten att delta på gemensamma träffar med din valp. Träffarna är:

13 november 11.00 i Umeå – Testa Träningen! Vi kikar på hur vi kan träna in roliga och användbara trick!
20 november 11.00 i Umeå – UniversitetsUtmaningar! Vi miljötränar på ett sätt där valpen både får utmanas och bara undersöka i sin egen takt, allt för att bygga självförtroende och lugn.
11 december 11.00 eller 12.00 i Djäkneböle – Ulvens Lekland! Pröva på bollhavet, pussel, aktiveringsbollar, lek i kartonger och spring i tunnlar.
18 december 13.00 i Djäkneböle – Social Promenad! Vi tittar på hundspråk, låter valparna lära sig umgås med både andra hundar och människor.

PuppyPower börjar 7 november och avslutas 19 december, men du har som sagt tillgång till ValpOnline på läroplattformen i fem månader med start 7 november.

Kostnad och Anmälan

Enbart online – avgiften är 1100kr. Du får då hela kursen ValpOnline i fem månader, tillgång till Facebookgruppen och möjlighet att få feedback på filmer hur mycket du vill mellan 8 september till 1 november. Finns ett obegränsat antal platser.

Online och träffar – avgiften är 1800kr. Du får då hela kursen ValpOnline i fem månader, tillgång till Facebookgruppen och möjlighet att få feedback på filmer hur mycket du vill mellan 8 september till 1 november. Du får också möjligheten att vara med på träffarna i Umeå. Finns 10 platser, först till kvarn gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *