HästträningHundägandeInspirationKurser och TräffarRoligtTipsValpVerksamhet

På gång sommaren 2024

Här hittar du allt som är på gång hos Ulvens!

I år fyller Ulvens 10 år! Det innebär en mängd roliga aktiviteter vi kommer ha för att fira detta, så håll utkik här på hemsidan eller på Facebook!

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

>Rallylydnad nybörjare:En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 4 juli 19.10 i Umeå

>Tematräning: Här hittar du en mängd datum med fristående träningsträffar. Olika datum har olika teman såsom reaktiva hundar, inkallning e.t.c. och du kan själv välja att komma på en träff eller flera. Klicka in här så kan du läsa mer och hitta alla datum!
10 juli 18.00 Aktiveringsbanan
17 juli 18.00 Leksakslekar
17 juli 19.10 Lugna Reaktiva Hundar
7 augusti 19.10 Prova på klicker
21 augusti 19.10 Barkour

>Valpkurs:För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! För att kunna erbjuda dig den typ av valpkurs som passar just dig och valpen bäst har vi två olika upplägg – Standard och Special. Du kan läsa mer om de olika uppläggen om du klickar på Valpkurs!
Valp Standard 7 startar 2 juli 19.10

Valp Standard 8 startar 31 juli 18.00

Valp Standard 9 startar 13 augusti 18.00
Valp Standard 10 startar 27 augusti 19.10

>Trygga Möten: En specialkurs för dig som lever med en reaktiv hund och vill få hjälp med verktyg och kunskap. Det spelar ingen roll om din hund är reaktiv mot andra hundar, människor, fordon etc, här får du personlig vägledning och djupgående förståelse av just din hund och era utmaningar!
Kurs startar 31 juli 19.10 i Umeå

>Vardagsrelation: Hitta inspiration och har roligt med hunden samtidigt som du får utforska olika delar av vardagen! Lekar och kunskap om hur hunden fungerar ger dig verktyg för att hantera utmaningar och boosta relationen. För hundar 9 månader och uppåt.
Kurs startar 1 augusti 18.00 i Umeå

>Skoj med Spår: Vill du lära hunden att följa spår? Det här är en kurs där du får pröva på spår på olika vis, för skoj skull! Spår kan vara en fantastisk aktivering för alla hundar för att krydda promenaden, hjälpa hunden att reglera stress och ha roligt tillsammans! För hundar 6 månader och uppåt!
Kurs startar 4 augusti 11.00 i Djälneböle

>Rallylydnad fortsättning:Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.
Kurs startar 5 augusti 19.00 i Umeå

>Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 15 augusti 19.10 i Umeå

>Dansa med Hund: Några enstaka gånger om året erbjuds denna spännande, inspirerande och utvecklande helg! Vi tränar trick, tittar på hur vi kan med kroppspråket hitta samarbete med hunden och boosta relationen. Vi erbjuder insikter, skratt och nya lärdomar medan vi ar roligt med våra hundar! För hundar 6 månader och uppåt.
Kurshelg 31 aug-1sept i Djäkneböle

Ulvens Utmaning!

Nu finns första utmaningen live och du är inbjuden! För stunden har vi en uppstarts-rabatt så det första temat Inkallning kostar bara 280kr för enbart Utmaningen och du får då tillgång till utmaningens sex moduler, en medalj om du slutför utmaningen och positiv feedback samt tillgång till Ulvens Onlinegrupp på Facebook. Du kan också välja till personlig coachning där du för en extra avgift på 450kr får möjlighet till 30 min video-/telefonsamtal samt kan skicka in filmer på din träning under hela utmaningen för feedback och vägledning. Du hittar mer information om Utmaningen och möjlighet att anmäla dig här om du klickar på rubriken!

Häften att köpa

NYHET! Nu kan du köpa häften som innehåller kunskap och verktyg för att hantera olika utmaningar eller för inspiration. Det kommer allteftersom fyllas på med mer häften. Är det något du saknar som du skulle vilja ha tillgång till? Tveka inte att maila info@ulvens.se och berätta!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det.

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!