Ulvens Utmaning!

Du och din hund är en vinnare! Det här är för dig som vill ha en extra morot för att komma till skott med träningen tillsammans med din hund – och ha möjlighet att samtidigt samla på dig medaljer! Allt är online så vart du än bort, kan du delta när du vill, på dina och hundens egna villkor.

Ulvens Utmaning kommer bestå av flera utmaningar som du kan välja mellan. Varje utmaning har ett tema, exempelvis Inkallning, Hantering, Parkour, Följsamhet. När du valt en utmaning betalar du avgiften och får sedan tillgång till text och videomaterial som guidar dig steg för steg genom utmaningen, hela vägen till mål! Du kan välja att genomföra utmaningen helt på egen hand men du kan också för en extra avgift få personlig coaching där instruktör finns tillgänglig online (genom videosamtal/telefonsamtal och analys av träningsvideor så mycket du vill) för att kunna vägleda dig längsmed varje steg. När du känner dig redo genomför du Slutprovet och filmar det. Skicka in ditt videoklipp och när det blivit bedömt får du en positiv feedback och en medalj!

Syftet med Ulvens Utmaning!

Det är många som vill träna och aktivera sina hundar, men känner sig vilsen i vad man ska göra eller hur man ska nå dit man önskar. Dessa utmaningar ämnar skapa en motivation och en hjälp för att uppnå den där träningen genom lättsam vägledning, uppmuntran och ett pris man kan sikta mot! Alla vill eller kan inte delta på tävlingar inom traditionell hundsport, det finns många som inte har möjlighet att ta sig till en traditionell hundkurs och Ulvens Utmaning är tänkt att ge en annan valmöjlighet!

Fokus kommer hela tiden vara träningsglädje och samspelet mellan människa och hund. Som alla andra tävlingar och utmaningar hos Ulvens lägger vi stor vikt vid att hunden är glad, avslappnad och känner tillit till sin människa. Det är utifrån den målbilden som alla utmaningar kommer vara utformade.

Samla medaljer

Det kommer fyllas på med utmaningar allt eftersom för att ge variation och möjlighet att pröva olika typer av aktivering och träning. I varje utmaning har du möjlighet att vinna en medalj för uppvisat Slutprov men när du samlat på dig nog många medaljer har du möjlighet att vinna ett större pris! Mer information om det kommer när vi släpper första utmaningen!

Slutprovet

Det är såklart helt frivilligt att skicka in sitt Slutprov men det kommer krävas för att du ska vinna din medalj. Slutprovet kommer vara tydligt beskrivet och finns i slutet av alla träningssteg. Du kan sätta upp din mobil eller be någon annan filma medan du genomför Slutprovet. Därefter skickar du in det till Ulvens för bedömning. När det är gjort kommer du få feedback på din film och du får din medalj skickad till dig!

Anmälan

Nu ligger första Utmaningen ute och du kan redan idag anmäla dig! (och fler utmaningar kommer släppas under sensommaren/hösten)!

Utmaningen Inkallning – under sex moduler får du från grunden hjälp att bygga upp en glädjefylld utmaning tillsammans med din hund! Vi bryter ner inkallningen i mindre delar och sätter sedan ihop det så att du enkelt kan följa steg för steg.

Det finns två avgifter att välja mellan, just nu har vi uppstartsrabatt på grundavgiften:
Utmaning Grund 280kr. Du får tillgång till alla modulerna i fyra månader och kan när som helst inom det tidsspannet skicka in ditt slutprov för att få positivt feedback, medalj och poäng att samla på! Under utmaningens gång får du skicka så många mail du vill med frågor till instruktör, och du får även tillgång till Ulvens Online-grupp på Facebook.
Utmaning Coachning 280kr + 350kr. Utöver att få tillgång till allt beskrivet ovan får du också personlig coachning. Det innebär att du under hela utmaningen kan skicka in träningsvideos så mycket du vill för feedback och vägledning i träningen, samt ett video-/telefonsamtal med instruktör där du kan ställa alla dina frågor.

Jag vill anmäla mig!