Umeå info@ulvens.se 070-3786643

Ulvens – för dig och din hund

Privat hjälp

Behöver du hjälp och råd i ditt hundägande? Maila info@ulvens.se och boka en tid redan idag! 

 

Att vara hundägare är inte alla gånger så lätt! Ibland kan man behöva lite extra stöd eller hjälp i sin träning eller vardag med sin fyrbenta vän. Jag erbjuder privat hjälp och träning för enskilda personer och mindre grupper. Du hittar de olika formerna och priser här nedan. Vart vi håller till bestäms i bokningen. Jag kan komma hem till dig eller så bestämmer vi en plats lämpad för träningen vi ska göra. Eventuell reseersättning tillkommer om träffen förläggs mer än en mil utanför Umeås stadskärna. Gemensamt för alla de olika rådgivningarna är omsorg och respekt för människa och hund. Jag anpassar innehåll efter dina önskemål. Jag arbetar uteslutande med metoder som är tvångsfria och som inte orsakar hund eller människa obehag.

Valphjälpen

Har du fått hem din första valp? Eller står du inför något problem med din valp som du inte alls vet hur du ska lösa? Det kan handla om vardaglig uppfostran, att få lägga en grund för framtida arbete med sin hund, eller hantering. Om du vill få lite extra hjälp med din valp kan du få valphjälp! Jag kommer hem till dig och din valp och vi går under en timme igenom sådant du vill få hjälp med. Du får fråga och bolla saker du undrar över! Det kostar 350kr för en timme. Gäller för valpar upp till 6 månaders ålder.

Slyngelhjälpen

När valpen växer upp och börjar bli könsmogen kan allehanda utmaningar dyka upp! Behöver du lite extra hjälp med kontakten och relationen ned din hund under denna tid går det utmärkt att höra av sig! Vi träffas under ca 1.5 timme, där vi går igenom sådant du vill få hjälp och stöd med. Det kostar 450 kr för en träff. Gäller hundar mellan 8 mån – 18 månader.

Allmän rådgivning

Har du små vardagliga problem med din hund som du vill lösa? Kanske den drar i kopplet eller skäller vid dörren? Eller har du lite svårt att få till fotgåendet i din lydnadsträning? I den allmänna rådgivningen fokuserar vi på de saker du vill få hjälp med. Du får verktyg och stöttning i träning eller vardag. Ett möte kostar 550kr och tar ca 1.5 timme beroende på problem.

Modig Hund

Om du har en hund som är rädd och ängslig i olika situationer kan du få en speciell rådgivning för det. Det kan handla om ljudrädsla, rädsla kring hundar, människor, bilåkning, att gå på underlag, bli hanterad osv. I denna rådgivning arbetar vi med att bygga upp hundens grundtrygghet och utan tvång få hjälp med sin rädsla. Vi ser till både hund och vardagen, med hantering, aktivering och specifika rädslor.

Det finns två olika sorters paket.

Paket 1: Det här paketet är framförallt anpassat för hundar som har någon enstaka rädsla att arbeta med. Du får två träffar, ett första möte där vi går igenom de olika verktyg som du behöver för att hjälpa din hund. Du får en handlingsplan att följa för egen träning efter träffen, och efter överenskommelse har vi sedan träff två. Under träff två följer vi upp och finslipar. Det kostar 1200 kr

Paket 2: Har du en hund med en grundläggande svår otrygghet och många olika rädslor är detta paket mest lämpligt! Du får tre träffar, där vi arbetar med både hundens grundtrygghet och enskilda situationer/saker din hund är rädd för. Vi ser till helheten, både för din hund och dig själv. Det kostar 2100kr

Relationshjälpen

Vill du fördjupa relationen till din hund? I relationshjälpen kan du få hjälp med hur du på bästa sätt hanterar och förhåller dig till din hund i vardagen för att er relation ska bli den bästa möjliga. Vi går igenom alltifrån kontaktövningar, lek, vardagshantering såsom kloklippning, kamning etc och rutiner. Du får lära dig hur du berikar vardagen med din hund och kan få hjälp och stöd i att hitta aktiviteter som både du och hunden har roligt med!

Det finns två olika sorters paket.

Paket 1: Det här paketet är framförallt för dig som vill bli lite inspirerad, få konkreta tips på små förändringar i vardag och träning tillsammans med din hund. Du får två träffar med instruktör och ges möjligheten att låna aktiveringsleksaker och annan berikning mellan träffarna. Det kostar 1050kr

Paket 2: Har du precis fått hem en vuxen hund och behöver extra hjälp och stöd för att lägga en grund för er framtida relation är det här ett toppenpaket att ta! Du kan också ta det om du grundligt vill öka förståelsen för din hund och vad den behöver. Vi går igenom alltifrån vardagsrutiner, träning, kommunikation, kontaktarbete, lek och vardagsberikning som anpassas för just dig och din hund. Du får tre privata träffat i det här paketet. Det kostar 2100kr

Gruppträning

Om ni är några vänner som vill få träna tillsammans kan ni boka en privat gruppträning! Ni bestämmer innehållet. Kanske ni vill få testa på spårträning eller lydnad, eller få göra en aktiveringspromenad. Kanske ni vill få lära er klickerträning, eller få träna inkallning? Det kostar 350kr/timme + eventuell reseersättning.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *