På gång Vintern 2022

Om du inte hittar vad du söker kan du som alltid maila info@ulvens.se för att intresseanmäla dig eller föreslå en kurs du saknar och vill kunna gå!

På grund av en lång tid av sjukdom kommer verksamheten startas igång långsamt för att låta kroppen komma ikapp med arbetsdagar. De kurser som är utlagda nu är definitivt inte de enda som kommer gå i vinter, nästa planeringsomgång görs i slutet av februari då fler kurser kommer läggas upp!

OBS! Min sjukskrivning avslutas 1 februari. Precis innan det har jag en sista planerad sjukhus-vecka vilket gör att det kan dröja lite innan svar ges på anmälningar och mail. Var därför inte orolig om du inte fått svar direkt på din anmälan, den kommer på några dagar!

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 1 startar 8 februari 18.00 (Umeå)
Valp 2 startar 1 mars 19.00 (Umeå)

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 10 februari 18.00 (Djäkneböle)

Promenadkurs: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 24 februari 19.15 (Umeå)

UlvensOnline

Valpkurs och Flocken är två kurser du hittar på UlvensOnline som du kan gå precis när du vill, hemifrån! Fler kurser är planerade och kommer upp under vintern/våren.

Föreläsningar

Föreläsningar kan för tillfället inte bokas pga pandemi, men vi kommer släppa ett antal online-föreläsningar!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet med olika hjälpmedel. P.g.a rådande pandemi kommer inga rådgivningar genomföras inomhus i hem. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det.

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Du kanske också gillar…