På gång sommaren 2024

Här hittar du allt som är på gång hos Ulvens!

I år fyller Ulvens 10 år! Det innebär en mängd roliga aktiviteter vi kommer ha för att fira detta, så håll utkik här på hemsidan eller på Facebook!

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

FOTOSHOOT: med jämna mellanrum har vi fotografering för att samla på oss bilder för kursmaterial, hemsida o.s.v. 9 juni från klockan 11.00 kommer vi ha en ny fotoshoot och du är inbjuden! Om du deltar behöver du vara okej med att foton kommer användas inom Ulvens verksamhet, och som tack för ditt deltagande får du tillgång till några högupplösta redigerade foton på din hund! Alla som deltar kommer få utföra olika roliga övningar och rörelser som du får lära dig under tiden allt fotograferas. Det är såklart gratis att delta, men vi har begränsat med platser. Du behöver skicka din anmälan till info@ulvens.se och ange dina kontaktuppgifter samt din hunds namn, ras/mix och ålder.

>KROPP & KNOPP: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 8 månader och uppåt.
Kurs startar 28 maj 19.10 i Umeå

>BARNBUS & HUNDMYS: Det har efterfrågats kursdagar för barn med hund och här kommer det! Dessa dagar är för barn mellan 7-12 år och vilken slags hund som helst. Tillsammans har vi roligt med hundarna och lär oss samtidigt allt möjligt om hundträning och hundbeteende. Alla barn ska ha en vuxen med sig.
Kursdag 2 juni 13.00-15.00 i Djäkneböle

>PROMENADKURS: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 5 juni 19.00 i Umeå

>TEMATRÄNING: Här hittar du en mängd datum med fristående träningsträffar. Olika datum har olika teman såsom reaktiva hundar, inkallning e.t.c. och du kan själv välja att komma på en träff eller flera. Klicka in här så kan du läsa mer och hitta alla datum!
Lugna Reaktiva Hundar 29 maj 19.10
Seniorträff 20 juni 19.10
Rallykombinationer för Nybörjare 16 juni 18.00
Inkallning 16 juni 19.30
Aktiveringsbana 18 juni 19.15

>ÄLSKADE SLYNGEL: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 12 juni 18.00 i Umeå

>VALPKURS: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! För att kunna erbjuda dig den typ av valpkurs som passar just dig och valpen bäst har vi två olika upplägg – Standard och Special. Du kan läsa mer om de olika uppläggen om du klickar på Valpkurs!
Valp Standard 5 startar 30 maj 18.00 i Umeå
Valp Standard 6 startar 18 juni 18.00 i Umeå

Valp Standard 7 startar 2 juli 19.10
Valp Standard 8 startar 31 juli 18.00

>Nyhet! BUSIGT!: Hitta lekar och leksaker, skapa värde för hunden i olika former av belöningar och ha riktigt roligt med din hund! Det här är kursen med fokus på det hunden älskar och hur vi kan forma och använda det i träning, till vardags och för att bygga en relation.
Kurs startar 14 juli 18.00

RALLYLYDNAD NYBÖRJARE: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 4 juli 19.10 i Umeå

>TRYGGA MÖTEN: En specialkurs för dig som lever med en reaktiv hund och vill få hjälp med verktyg och kunskap. Det spelar ingen roll om din hund är reaktiv mot andra hundar, människor, fordon etc, här får du personlig vägledning och djupgående förståelse av just din hund och era utmaningar!
Kurs startar 31 juli 19.10 i Umeå

UlvensOnline

Ulvens kommer få förnyat upplägg och lättare registrering och köp av onlinekurser, och därför kan du för tillfället inte få tillgång till en kurs (för dig som redan betalt och har tillgång till onlinekurserna, du har den tillgången som överenskommet såklart). Du kan hålla utkik här eller på Facebook när vi släpper de nya onlinekurserna!

Häften att köpa

NYHET! Nu kan du köpa häften som innehåller kunskap och verktyg för att hantera olika utmaningar eller för inspiration. Det kommer allteftersom fyllas på med mer häften. Är det något du saknar som du skulle vilja ha tillgång till? Tveka inte att maila info@ulvens.se och berätta!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det.

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *