På gång sommar 2022

Om du inte hittar vad du söker kan du som alltid maila info@ulvens.se för att intresseanmäla dig eller föreslå en kurs du saknar och vill kunna gå!

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

Hundpicknick – ta med lite gott fika till dig och hunden, följ med på en lugn sniff-promenad, prata hund och ställ frågor till hundtränare! Hålls i Djäkneböle 12 juni 13.00-15.00, kostnad 250kr, anmälan görs till info@ulvens.se

Snälla Händer – händerna är det som alltid interagerar med våra hundar i vardagen och på denna workshop får du lära dig hur du bäst får snälla händer. Få kloklippning, kamning och annan daglig skötsel att bli trevlig för både dig och hunden, lär dig hur du kan göra din hund mer närhetssökande och trygg i din närvaro. Du får också tips på hur du kan träna din hund inför veterinärbesök. Frivillig hantering kan vara ett av de viktigaste verktygen du har när du vill fördjupa relationen till din hund! Går 19 juni 13.00-15.00 i Djäkneböle, 450kr anmäl till info@ulvens.se!

Kropp & Knopp: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 8 månader och uppåt.
Kurs startar 30 juni 19.15 (Djäkneböle)

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 7 startar 19 juli 19.00 (Umeå)

Valp 8 startar 9 augusti 18.00 (Umeå)

Reaktivitetspromenad: Har du en reaktiv hund och vill kunna träna i en kontrollerad miljö? På dessa promenader ger vi hundarna utrymme att så lugnt som möjligt samexistera med andra hundar. Vi lägger fokus på att ge hundarna så bra upplevelser som möjligt! Kostar 80kr. Skicka ett mail till info@ulvens.se för anmälan!
Träff 3 juli 10.30 i Umeå

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever stora utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 6 juli 19.00 (Umeå)

Promenadkurs: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 12 juli 18.00 (Umeå)

Vardagskurs: Hitta inspiration och har roligt med hunden samtidigt som du får utforska olika delar av vardagen! Lekar och kunskap om hur hunden fungerar ger dig verktyg för att hantera utmaningar och boosta relationen. För hundar 10 månader och uppåt.
Kurs startar 3 augusti 18.00 (Umeå)

Träningsteknik: En kurs för dig som vill utveckla dina kunskaper i att träna och läsa av din hund! Vi utmanar oss själva och hunden för att få ett fördjupat samarbete genom roliga enkla övningar. Passar för både vardags- och tävlingsekipage, övningar anpassas efter varje människa och hund. För hundar 6 månader och uppåt.
Kurs startar 3 augusti 19.00 (Umeå)

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 4 augusti 18.00 (Djäkneböle)

Valpagility:  Testa på lite enkel agility för valpar 4-8 månader!
Träff 28 juli 18.30 Djäkneböle

Workshop Hundspråk: Vill du förstå din hund bättre? I den här workshopen får du lära dig hundens signaler och finslipa din förmåga att se och analysera hundars språk genom filmer, foton och ibland också demohund. Du deltar i workshopen utan hund. Vare sig du är van hundmänniska eller precis skaffat hund är det här en workshop för dig!
Träff 21 augusti 11.00-14.00 Djäkneböle

Skogsäventyret: En dag i skogen med hundar och hundvänner! Utmaningar, naturupplevelser, fikapauser i det vilda och många skratt. För hundar från 10 månader och uppåt.
Träff 28 augusti 10.00 och framåt, Djäkneböle

Rallylydnad fortsättning: Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.
Kurs startar 30 augusti 19.00 (Umeå)

BODYWORK/HANDLINGKURS – Kurshelgen som blev en succé är nu tillbaka igen! Kommunikation är grunden i relationen till hunden. Den här kurshelgen är till för dig som vill bli bättre på att kommunicera med ditt kroppspråk och samtidigt kunna förstå hundens. En rolig och inspirerande helg som bjuder på skratt och utmaningar och många nya insikter. 17-18 september i Djäkneböle

UlvensOnline

Valpkurs och Flocken är två kurser du hittar på UlvensOnline som du kan gå precis när du vill, hemifrån! Fler kurser är planerade och kommer upp under året.

Häften att köpa

NYHET! Nu kan du köpa häften som innehåller kunskap och verktyg för att hantera olika utmaningar eller för inspiration. Det kommer allteftersom fyllas på med mer häften. Är det något du saknar som du skulle vilja ha tillgång till? Tveka inte att maila info@ulvens.se och berätta!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet med olika hjälpmedel. P.g.a rådande pandemi kommer inga rådgivningar genomföras inomhus i hem. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det.

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Du kanske också gillar…