På gång vintern/våren 2024

Här hittar du allt som är på gång hos Ulvens!

I år fyller Ulvens 10 år! Det innebär en mängd roliga aktiviteter vi kommer ha för att fira detta, så håll utkik här på hemsidan eller på Facebook!

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

>Hundförståelse: Kursen för dig som vill lära dig förstå hundens beteende och signaler. Under ett antal träffar får du teori och praktik varvat där vi lär känna din hund i olika situationer, samtidigt som du får med dig roliga och enkla övningar för vardagens olika utmaningar. Varken du eller hunden behöver några förkunskaper för att delta!
Kurs startar 15 februari 18.30 i Djäkneböle

>Tematräning: Här hittar du en mängd datum med fristående träningsträffar. Olika datum har olika teman såsom reaktiva hundar, inkallning e.t.c. och du kan själv välja att komma på en träff eller flera. Klicka in här så kan du läsa mer och hitta alla datum!
21 februari 19.10 Reaktiva Lugna Hundar!
28 februari 19.10 Inkallningskul!
12 mars 19.10 Koppelklok!
3 april 18.00 Reaktiva Lugna Hundar!

>Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! För att kunna erbjuda dig den typ av valpkurs som passar just dig och valpen bäst har vi två olika upplägg – Standard och Special. Du kan läsa mer om de olika uppläggen om du klickar på Valpkurs!
Valp Standard 1 startar 13 februari 18.00 i Umeå
Valp Standard 2 startar 6 mars 19.10 i Umeå

Valp Standard 3 startar 17 april 19.10 i Umeå

Valp Special 1 startar 25 april 18.30 i Djäkneböle

>Promenadkurs: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 21 februari 18.00 i Umeå

>Rallylydnad fortsättning: Kursen för dig som vill fördjupa dig i de olika momenten inför tävling, eller som aktivering! För hundar 10 månader och uppåt.
Intensivkurs med start 25 februari i Djäkneböle

>Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 26 mars 18.00 i Umeå

>Vardagsrelation: Hitta inspiration och har roligt med hunden samtidigt som du får utforska olika delar av vardagen! Lekar och kunskap om hur hunden fungerar ger dig verktyg för att hantera utmaningar och boosta relationen. För hundar 9 månader och uppåt.
Kurs startar 9 april 19.10 i Umeå

Ulvens Lekland: Boka en timme i Ulvens lada i Djäkneböle 516 och pröva olika aktiveringsbanor där hunden får alla möjliga sorters utmaningar – för huvudet, nosen och kroppen! Det finns något för alla, den tuffa hunden såväl som den mer försiktiga. Det kostar 250kr för en timme med tillgång till all utrustning vi har Du anmäler dig genom att maila info@ulvens.se!

UlvensOnline

Ulvens kommer få förnyat upplägg och lättare registrering och köp av onlinekurser, och därför kan du för tillfället inte få tillgång till en kurs (för dig som redan betalt och har tillgång till onlinekurserna, du har den tillgången som överenskommet såklart). Du kan hålla utkik här eller på Facebook när vi släpper de nya onlinekurserna!

Häften att köpa

NYHET! Nu kan du köpa häften som innehåller kunskap och verktyg för att hantera olika utmaningar eller för inspiration. Det kommer allteftersom fyllas på med mer häften. Är det något du saknar som du skulle vilja ha tillgång till? Tveka inte att maila info@ulvens.se och berätta!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet. I första hand genomförs rådgivningarna i Djäkneböle där det finns tillgång till större välventilerad inomhuslokal om vädret kräver det.

Häst

Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Du kanske också gillar…