Personlig hjälp

För personlig hjälp gäller:

  • I första hand genomförs rådgivningar i Djäkneböle där det finns möjlighet till större inomhuslokal om vädret är besvärligt. Om du ej kan ta dig till Djäkneböle avtalar vi träff utomhus där det passar dig! Det finns också möjlighet till videosamtal. Priser för alla varianter hittar du längre ner.
  • Betalningen sker efter första träffen. Betalningen kan delas upp om det behövs, be om detta innan träffen i sådana fall.
  • Lättast bokar du hjälp genom att maila info@ulvens.se och beskriver din situation samt vilket av nedstående tjänster du önskar!

Välkommen Hund – Onlinehjälp

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Är det dags att hämta hem familjens nya medlem? Du kan få hjälp och vägledning redan innan hunden har kommit hem och vidare! Det spelar ingen roll om det är en valp eller en vuxen omplacering från Sverige eller annan del av världen. Allt i detta paket sker online, om du sedan vill ha i person-träffar hittar du det under Avancerade Hjälpen längre ner på sidan.

Du får sätta ihop ditt Välkommen Hund-paket så det passar just dig och din situation och här nedan kan du hitta delarna att välja fritt mellan samt vad de kostar (det går att bara välja en av alternativen som en fristående tjänst). Du behöver inte boka tjänsterna i förväg om du inte vill utan boka dem allteftersom behovet uppstår!

Videosamtalen kan göras över Zoom, What’sApp, Teams osv. Du får utöver videosamtalet och vägledningen tillgång till handlingsplan som mailas till dig efter samtalet med allt vi diskuterat, övningar vi gick igenom osv, samt möjlighet att filma hunden och skicka in för vägledning kring olika beteenden, situationer eller övningar.

  • Välkommen hem! – vill du ge hunden den bästa introduktionen till sin nya familj men vet inte hur? Här kan du få hjälp i en plan för hur du ger hunden bästa förutsättningarna att trivas i sitt nya hem! Alltifrån första möte till hemresa och första veckorna för dig och hund tillsammans kan vi gå igenom steg för steg. Det är ett videosamtal på 45min och kostar 350kr.
  • Första tiden – hunden är hemma och… vad nu? Det kan kännas överväldigande ibland att börja anpassa livet till en ny familjemedlem! Det här är ett samtal där du kan få ställa alla frågor och få lite riktning kring vad hunden kan tänkas behöva hjälp med samt hur ni kan gå till väga. Det är ett videosamtal på 1h och kostar 450kr.
  • Träningshjälpen – Om du vill få hjälp med träning kring vardagsmoment eller annat ni vill kunna göra tillsammans i framtiden är det här något för dig! Det är bra om hunden hunnit komma hem och landa lite (varit hemma ca 2-3 veckor) innan första samtalet. Du får två videosamtal, båda på 1,5h vardera där vi först lägger upp en träningsplan tillsammans och några veckor senare har en uppföljning för att se vad vi kan jobba vidare med. Kostar 950kr.
  • En Utmaning – har du utmaning med en specifik situation eller ett beteende? Det kan ha dykt upp tidigt eller efter en tid med hunden hemmavid. Du får ställa frågor och ges vägledning i hur du kan träna på egen hand. En tjänst för dig som upplever mindre utmaningar som kan dyka upp med tiden. Det är ett videosamtal på 1h och kostar 350kr.

Valphjälpen


Har du fått hem din första valp? Eller står du inför något problem med din valp som du inte alls vet hur du ska lösa? Det kan handla om vardaglig träning, att få lägga en grund för framtida arbete med sin hund, eller hantering. Om du vill få lite extra hjälp med din valp kan du få valphjälp. Du får fråga och bolla saker du undrar över och vi tittar på lekar och övningar du kan använda dig av för att hjälpa din valp att få den bästa starten! Det kostar 350kr för ett videomöte och 450kr + ev. reseersättning för en träff. Gäller för valpar upp till 8 månaders ålder.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Enkla Hjälpen

Vill du få bolla funderingar och ställa frågor? Med enkla hjälpen kan du få ett videosamtal på ca 1 timme. Du får hjälp att förstå din hund och vägledning i hur du kan tänka och träna, du kan efter samtalet få tillgång till digitala texthäften med övningar och information inom det område du vill ha vägledning i. Det här passar dig som känner dig lite vilsen, vill få lite tips och idéer eller bara få en riktning i din hundträning men inte har behov att träffas fysiskt. Enkla Hjälpen kostar 450kr.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Avancerade Hjälpen

Det här är för dig som vill ha en eller flera ordentliga träffar med möjlighet att träna, gå igenom frågor och få en personlig handlingsplan. Upplägget görs individuellt, antingen har vi fysiska träffar eller videosamtal, du har också möjlighet att maila in filmer för bedömning kring de problem du upplever. Du kan få hjälp med alla former av utmaningar, vare sig det handlar om små utmaningar som att hunden har svårt att komma på inkallning ibland, eller stora utmaningar såsom hanteringsproblem eller reaktivitet.

Fysisk träff: för en första träff kostar det 750kr + ev. reseersättning (om träffen sker på annan plats än på vår gård i Djäkneböle). Om du vill ha fler träffar kostar de 600kr/träff efter en första träff (utom då videosamtal som har eget pris, se nedan).

Videosamtal: kostar 450kr. En sån här träff kan vara bra antingen som inledande träff eller som en andra träff när du upplever utmaningar kring ensamträning, vardagshantering eller annat som rör just hemmiljön. Det kan också vara nödvändigt om hunden är så pass osäker kring nya människor att en träff med hundtränare blir för stressande för hunden.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

ULVENS Lekland i Djäkneböle

Vi håller på med renovering för att kunna erbjuda ännu mer berikning i lokalen! Vi meddelar här när det är redo för att hyras igen!

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *