God jul till er alla!

2020 blev inte som planerad för någon av oss och nu känns det skönt att vi börjar närma oss ett nytt år med nya möjligheter!

Julledigt

Från och med 23 december till 31 januari går jag på min årliga semester! Den kommer spenderas med familj och hundar och flyttstök. För ja, Ulvens flyttar i alla fall delvis till Djäkneböle där jag, min sambo och två kära vänner kommer att dela hus och gård. En dröm som blir sann efter många år av sökande och hopp! Under denna period kan akuta ärendet bokas in men kurserna har paus samt socialträffar osv.

2021

Nya året kommer bli en fantastisk nystart på alla sätt och vis då en del av verksamheten kommer kunna hållas inomhus så snart vi lagt corona bakom oss. Men kurser som hålls i Umeå kommer fortsätta för att vara lättillgängligt för alla som inte har möjlighet att köra bil med sin hund. Det planeras temahelger, nytt kursutbud och spännande föreläsningar! De första kursstarterna kommer släppas i slutet av januari, så håll utkik på hemsidan och Facebook!

God jul och gott nytt år!

2020 blev ett år med många utmaningar. Jag vill tacka alla deltagare som varit duktiga att hålla avstånd, att stanna hemma när ni känt er sjuka och ställt frågor när ni varit osäkra! Tack för att jag fått möta och jobba med er och era fantastiska hundar! Från djupet av mitt hjärta önskar jag er alla, tvåbenta som fyrbenta en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi ses igen i januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *