För personlig hjälp gäller:

  • För tillfället kan inga besök göras i ditt hem. I första hand genomförs rådgivningar i Djäkneböle där det finns möjlighet till större inomhuslokal om vädret är besvärligt. Om du ej kan ta dig till Djäkneböle avtalar vi träff utomhus där det passar dig! Det finns också möjlighet till videosamtal. Priser för alla varianter hittar du längre ner.
  • Betalningen sker efter första träffen. Betalningen kan delas upp om det behövs, be om detta innan träffen i sådana fall.
  • Lättast bokar du hjälp genom att maila info@ulvens.se och beskriver din situation samt vilket av nedstående tjänster du önskar!

Valphjälpen


Har du fått hem din första valp? Eller står du inför något problem med din valp som du inte alls vet hur du ska lösa? Det kan handla om vardaglig träning, att få lägga en grund för framtida arbete med sin hund, eller hantering. Om du vill få lite extra hjälp med din valp kan du få valphjälp. Du får fråga och bolla saker du undrar över och vi tittar på lekar och övningar du kan använda dig av för att hjälpa din valp att få den bästa starten! Det kostar 450kr + ev. reseersättning för en träff. Gäller för valpar upp till 8 månaders ålder.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Enkla Hjälpen

Vill du få bolla funderingar och ställa frågor? Med enkla hjälpen kan du få ett videosamtal på ca 1 timme. Du får hjälp att förstå din hund och vägledning i hur du kan tänka och träna, du kan efter samtalet få tillgång till digitala texthäften med övningar och information inom det område du vill ha vägledning i. Det här passar dig som känner dig lite vilsen, vill få lite tips och idéer eller bara få en riktning i din hundträning men inte har behov att träffas fysiskt. Enkla Hjälpen kostar 350kr.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Avancerade Hjälpen

Det här är för dig som vill ha en eller flera ordentliga träffar med möjlighet att träna, gå igenom frågor och få en personlig handlingsplan. Upplägget görs individuellt, antingen har vi fysiska träffar eller videosamtal, du har också möjlighet att maila in filmer för bedömning kring de problem du upplever. Du kan få hjälp med alla former av utmaningar, vare sig det handlar om små utmaningar som att hunden har svårt att komma på inkallning ibland, eller stora utmaningar såsom hanteringsproblem eller reaktivitet.

Fysisk träff: för en första träff kostar det 650kr + ev. reseersättning (om träffen sker på annan plats än på vår gård i Djäkneböle). Om du vill ha fler träffar kostar de 500kr/träff efter en första träff (utom då videosamtal som har eget pris, se nedan).

Videosamtal: kostar 450kr. En sån här träff kan vara bra antingen som inledande träff eller som en andra träff när du upplever utmaningar kring ensamträning, vardagshantering eller annat som rör just hemmiljön. Det kan också vara nödvändigt om hunden är så pass osäker kring nya människor att en träff med hundtränare blir för stressande för hunden.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se

Roligt med Hund i Djäkneböle

Du kan boka en timme i Djäkneböle för att kunna testa allt möjligt! Det finns tillgång till mängder av pussel och aktiveringsleksaker, balanskuddar, enkla agilityhinder, bollhav och leksaker. Så småningom kommer vi också ha en liten äventyrsstig! Du får hålla till i vår träningslada för att kunna ha roligt med hunden oavsett väder. Hundtränare kommer vara närvarande för att ge dig tips och tricks på hur du kan guida hunden genom alla utmaningar. Boka en timme själv eller ta med dig några hundkompisar! För trivselns skull har vi ett max på 4 hundar.

Det kostar 300kr för en person, om man anmäler sig som grupp kostar det 500kr oavsett antal.

FÖR BOKNING MAILA info@ulvens.se