Äntligen! Nu finns UlvensOnline för dig som inte hinner eller har möjlighet att gå kurs i Umeå. Du har tillgång till onlinekurserna oavsett var du bor i världen!

Vardagsinspiration!

En kurs för dig som söker lite inspiration i din vardag!

Kursens innehåll

Vardagsinspiration innehåller sju olika avsnitt, där varje avsnitt är tänkt att göras under en vecka. Avsnitten är:

Följsamhet – lekar och övningar som är till för att öka hundens fokus och följsamhet med dig!
Belöningar – inspireras att hitta nya sätt att belöna med godis eller utveckla leksaksbelöningar!
Lugna Stunder – hitta avkoppling tillsammans med din hund. Tips och idéer på hur ni kan lägga fokus på att ta det lugnt!
Kropp och Knopp – lättsamma lekar och utmaningar för att träna både kroppen och knoppen på samma gång, allt med fokus på kroppskontroll!
Nosigt – här får du och hunden testa nosens kapacitet och inspireras till att låta hunden få använda sitt mest naturliga sinne lukten!
Ljudligt – att leka med ljud kan minska hundens ljudkänslighet och förebygga ljudrädslor i framtiden. Du får ljudlekar och tips på hur du kan förebygga bland annat rädsla för fyrverkerier och skott!
Matberikning – hitta inspiration till matberikning, ett roligt sätt att sätta guldkant på hundvardagen!

Kostnad

Kursen kostar 350kr! Du kommer då få tillgång till kursen i kurssystemet, och har möjlighet att via mail få hjälp och vägledning under tiden du går kursen. Du får också tillgång till en grupp på FB där du kan dela med dig av dina egna tankar, framgångar och tips, samt ställa frågor. Även om kursen är planerad att ta ca sju veckor har du tillgång till den under hela 3 månader! Du kan alltså göra kursen i den takt du önskar inom den tidsramen.

Jag vill anmäla mig!

Berikningskursen

En kurs för dig som vill lära dig mer om hur du berikar hundens vardag och liv, samt få mängder av tips och idéer på olika vägar till berikning!

Kursens innehåll

Berikningskursen innehåller fem avsnitt, en introduktion till hur man kan tänka och vad berikning faktiskt är, samt fyra stycken avsnitt med olika berikningsteman! Allt bygger på informativa häften du kan läsa igenom och pröva dig fram med i din egen takt.

Introduktion – lär dig lite mer kring berikning och hur du kan tänka innan du dyker ner i de olika avsnitten!
Kluriga Kartonger – hur kan du använda kartong för att skapa rolig och klurig sysselsättning för din hund? Här får du många tips och idéer!
Trixiga Textiler – kläder, handdukar och trasleksaker, här får du mängder med idéer på hur du kan använda det du har i skåpet hemma för att erbjuda hunden stimulans och aktivering!
Peppade Promenader – promenaden är hundens tid, och i det här avsnittet får du tips på hur du kan tänka och utforma promenader som får lite extra krydda och skänker glädje till din hund!
Mumsiga Munsbitar – i det avslutande avsnittet får du ta del av matberikningens olika vägar i allt från servering till matvariation!

Kostnad

Kursen kostar 200kr! Du kommer då få tillgång till kursen i kurssystemet, och har möjlighet att via mail få hjälp och vägledning under tiden du går kursen. Du får också tillgång till en grupp på FB där du kan dela med dig av dina egna tankar, framgångar och tips, samt ställa frågor. Även om kursen är planerad att ta ca sju veckor har du tillgång till den under hela 3 månader! Du kan alltså göra kursen i den takt du önskar inom den tidsramen.

Jag vill anmäla mig!