En dag för dig med reaktiv hund! Få konkreta verktyg, tips på hur du kan tänka, planera och träna din reaktiva hund, för att minska stressen i vardagen.

Vad är en reaktiv hund? Hundar som gör utfall mot människor eller andra hundar, reagerar starkt på andra intryck som en katt som går över vägen, något plötsligt som händer, nyheter som ett ljud hunden aldrig hört tidigare osv. Hunden reagerar helt enkelt kraftigt på olika saker i sin omgivning. Det kan ibland krävas mycket av oss hundägare som lever med en reaktiv hund, och det är svårt att veta hur hunden och omgivningen ska bemötas.

Den här dagen är för dig som vill få träffa andra som lever med reaktiv hund, som vill hitta inspiration och få hjälp att träna och hjälpa din hund framåt. Reaktivitet går att omforma från stress och osäkerhet, till trygghet och fokus!

För alla hundar från 5 månader och uppåt

Kostnad: 350kr

Datum: 9 maj 10.00-13.00 i Umeå

Om du är osäker på ifall din hund klarar av att delta p.g.a reaktiviteten är det okej att komma utan hund! Du får då betala en lägre kostnad, meddela i din anmälan om du vill komma utan hund.

Det finns 5 platser!

Jag vill anmäla mig!