Har du två eller flera hundar i hushållet? Vare sig det är dina hundar på heltid eller att du har daghundar på dagarna tillsammans med din egna hund är detta kursen för dig! Få verktyg för att skapa balanserade positiva relationer mellan hundarna och tips på hur du kan samarbeta med flera hundar samtidigt!

Du får välja själv vilken/vilka hundar du tar med på kursen! Har du fler än två hundar i hushållet får du bara ta med två hundar, detta för att lättare kunna skapa en trygg miljö för samtliga hundar på träffarna. Har du dagtid flera hundar men bara en hund kvällstid är du välkommen med bara en hund på kursen. Samma gäller om du har en hund som du tror kommer bli för stressad av kursmiljön och en tryggare hund. Du kan då ta med den tryggare hunden och lämna den andra hunden hemma om du önskar.

Kursen läggs upp så individuellt som möjligt. I din anmälan (som sker via mail, se mer info längst ner på sidan), får du presentera hundarna i ditt hushåll samt vilka utmaningar du möter

För hundar 5 mån och uppåt

Antal träffar: 4 st á ca 1 timme

Kostnad: 1100 kr/hushåll (du kan välja att gå ensam med en eller två hundar, det går också bra att vara två människor från samma hushåll som hanterar varsin hund). Då detta är en specialkurs kan du också lägga till 400kr på priset och få ett hembesök av instruktör för att få ytterligare hjälp i hemmamiljön med samtliga hundar. Vill du nyttja denna tjänst nämner du det i din anmälan! Hembesöket sker efter kursens sista tillfälle.

Kurstillfällen och datum: 

Under kursen går vi igenom:

  • Kommunikation och samarbete mellan flera hundar samt hund och människa
  • Hur man hanterar och formar en balanserad miljö inomhus och ute mellan hundar och människor
  • Tips på aktivering med flera hundar samtidigt

För alla kurser gäller:

  • Hundarna ska helst bära sele och väljer du att gå med två hundar samtidigt ska det vara möjligt att hålla hundarna i varsitt koppel. Använder du tvillingkoppling mellan hundarna måste det alltså gå att knäppa lös dem från varandra.

Det finns 5 st platser!

Jag vill anmäla mig!