Umeå info@ulvens.se 070-3786643

Ulvens – för dig och din hund

Valp

Har du redan valp eller väntar på att hämta hem en valp? Stort grattis till den nya familjemedlemmen! De första månaderna är lika delar fantastiska som utmanande. Att lära känna sin nya familjemedlem och lägga en grund för framtiden är en underbar resa som du kan få hjälp med hos Ulvens. Här hittar du olika aktiviteter och kurser som du och din valp kan gå! Vill du anmäla dig till något klickar du på länken så får du mer information samt tillgång till anmälningsformuläret!

Valpstart

En valpkurs för dig med valp mellan 4-7 månader. Gå ensam eller hela familjen och få grunderna i träning och förståelse av hund. Passar både förstahundsägaren som den mer erfarna hundägaren! Genom lek och lättsamma övningar får du olika verktyg för det viktigaste valpen och du behöver lära er alldeles i början av ert liv tillsammans.

Socialträff Valp

Har du en valp mellan 3-6 månader är du välkommen på socialträffarna för valpar! Tillsammans tar vi en kort promenad där valparna under ordnade former får umgås och leka, allt medan du får lära dig lite om hundars språk och vad du kan tänka på i framtiden när din hund träffar andra hundar! Ett bra sätt att förebygga obehagliga upplevelser och ge din valp trevliga möten med andra valpar!

Valpagility

För valpar från 5-11 månader som vill testa på lättsam agilityträning! Gå lite slalom, gå igenom tunnel och smått och gott som är bra att träna redan nu, om du i framtiden vill testa på agility ordentligt när hunden vuxit klart! En rolig aktiveringsdag om inte annat, för dig och din hund!

Hanteringskursen

Under hanteringskursen tittar vi på hur man bygger upp en tvångsfri hantering av hunden. Hur arbetar man med att skapa samarbete och hjälper hunden till att välja hanteringen när den sker? Hur får jag hunden att känna sig trygg och avslappnad kring kamning, kloklippning, badning och även visitering, munkorgsträning, veterinärkoll, sätta på koppel, täcken etc. Allt som har med hantering av hunden helt enkelt! Kursen är öppen för hundar från 4 månader och uppåt till vuxna och även äldre hundar!

 

Om du vill veta vad som gäller för kurser och andra aktiviteter hos Ulvens hittar du det Här!