Det här är en kurshelg för dig som vill bli bättre på att förstå hunden. Vi går igenom olika former av signaler och beteenden, lär oss tolka och analysera. Allt baseras på det vi idag vet om hunden utifrån år av forskning. När vi förstår vad hunden kommunicerar kan vi lättare problemlösa och hjälpa hunden, något som boostar relationen och gör dig till din hunds bästa och tryggaste vän! Du kan delta med eller utan hund och vi varvar teori med praktik. Kurshelgen går i Djäkneböle.

Med eller utan hund

Det finns 5 platser med hund! Det kan vara bra om hunden kan vila i bil under teoripassen för att orka med hela helgen, då vi har en del teoripass. Du kommer tillsammans med din hund få pröva på olika enkla övningar i följsamhet, lek, hantering och andra vardagsmoment för att lära dig tolka hundens signaler och anpassa övningarna för bästa effekt.

Det finns 5 platser utan hund! Du har då möjlighet att analysera de deltagande hundarna samt demohundar och du får också erbjudandet att ta med ett filmklipp på din hund för genomgång. Mer info kommer när du anmält dig!

Upplägg

Vi varvar teori med praktik båda dagarna med lite pauser för lunch och fika. Fika bjuder vi på, lunch behöver du ta med. Vi går igenom olika filmer på hundar i olika situationer för att skapa diskussion och finslipa vår förmåga att tolka hundens signaler. Vi tittar också på hundar som på plats får träna, leka och vara för att analysera.

Anmälan

Kurshelg är planerad 17-18 juni i Djäkneböle!

Avgiften för deltagande med hund är 1500kr

Avgiften för deltagande utan hund är 1000kr

Jag vill anmäla mig!