Välkommen till Ulvens HundHörna! En nyhet för 2023 där du som hundmänniska ges möjlighet att fika gott och umgås med andra hundmänniskor i avslappnad miljö. Ställ frågor, få tips och inspiration, bolla idéer och fördjupa dina hundkunskaper. En mer personlig variant av föreläsning och workshop där du kommer kunna styra innehållet med dina frågor och funderingar.

Varje HundHörna har ett tema som vi håller oss till men inom ramarna för temat rör vi oss fritt beroende på vad du och de andra deltagarna önskar få veta mer om. Vi pratar om sådant som är lätt, svårt, roligt, spännande, annorlunda, normalt, läskigt, nytt och gammalt i livet med hund! Målet är att skapa ett utrymme där vi som hundmänniskor kan samlas, samtala, lära oss mer och hitta kontakt med andra som kanske har liknande upplevelser som vi.

Alla är välkomna, det spelar ingen roll om du har hund för första gången, är erfaren hundmänniska eller vilken typ av hund du har. Vi anpassar innehållet efter temat och deltagarna.

Anmälan

Alla träffar sker för tillfället i Djäkneböle i vårt hem och träffarna sker alltid utan hundar för att underlätta för gårdens hundar (din hund kan såklart få ligga i bilen om den är bekväm med det men vi kan inte bjuda in hundar i hemmet). Vi håller på i ca. 2-3 timmar. Varje träff kostar 350kr, i det ingår fika, samt att du får ett häfte med lite tips och inspiration som berör temat att ta med dig hem.

Du anmäler dig genom att maila info@ulvens.se och du får gärna ange om du har någon matallergi så vi kan förbereda anpassat fika!

Nästa träff: 16 april med start 13.00. Temat är Rädda Hundar.
Har din hund rädslor som gör vardagen till en utmaning? Oavsett vilken erfarenhet du har av rädda hundar kommer vi på denna träff titta på hur rädsla fungerar och ser ut samt vad vi kan göra för att minska, förebygga och hantera dessa rädslor.