Kommunikation är grunden i relationen till hunden. Vi vill att hunden förstår oss och vi vill förstå vår hund! Eftersom hunden kommunicerar framförallt via kroppspråk kan vi underlätta kontakt och skapa mer följsamhet, finslipa träningsmoment och problemlösa lättare om vi har koll på oss själv och hur hunden förhåller sig till oss och omvärlden. Den här helgen är till för alla hundmänniskor som vill hitta det där fantastiska samspelet med sin hund! Helgen är dessutom ett unikt samarbete mellan hundtränare och danscoach där vi har flätat in all vår samlade förståelse för kroppspråk och rörelse på människa och hund för att ge dig den bästa vägledningen i relationen till din bästa fyrbenta vän!

BW Basic och BW Avancerad

Efter förra årets succé har vi detta år valt att dela upp helgerna på två svårighetsgrader, för att kunna erbjuda ett kursinnehåll som passar dig så bra som möjligt!

BW Basic är en helg för dig som vill ha hjälp och inspiration för vardagsträningen. Kanske har du unghund, kanske har du svårt att hitta kontakten eller är förstahundsägare. BW Basic utgår ifrån vardagens utmaningar vad gäller koppel, följsamhet och kommunikation. Den är öppen för hundar som är 9 månader och äldre, det kräver ingen förkunskap att delta.

BW Avancerad är en helg för dig som tränar för eller redan tävlar med din hund. Det spelar ingen roll vilken hundsport/sporter ni är engagerade i, detta är en helg där du kan anpassa kunskapen du får efter det du och din hund gör tillsammans. Det är bra om hunden har en grundläggande följsamhet sedan tidigare, är lite mer van att träna bland andra hundar (men måste inte kunna göra det lös). Vi går ner på djupet i kommunikationen med hunden i de små detaljerna, små rörelserna och hjälper dig problemlösa och utveckla samspelet till din hund ännu ett steg!

Kurstillfällen

BW Avancerad kurshelg får av stapeln  23-24 september i Djäkneböle, kl. 10.00-15.00 båda dagarna

Anmälan

Kurshelgen BW Avancerad kostar 1200 kr och du anmäler dig genom att klicka på länken nedan!

Vi har 6 platser!

Jag vill anmäla mig!