Umeå info@ulvens.se 070-3786643

Ulvens – för dig och din hund

Valpaktiviteter

Utöver valpkurs finns det annat skoj som erbjuds för dig och din valp! Här hittar du de olika aktiviteterna, om något är planera finns det datum där också. Om du inte hittar ett aktuellt datum kan du alltid skicka in en intresseanmälan, när det kommit nog med intresserade brukar vi dra igång en ny aktivitet så snart som möjligt! 

 

Socialträffar

Socialträffarna är till för att du och din valp ska få en bra social grund att stå på. Valparna får träffas och leka under ordnade förhållanden, vi pratar lite om hur man lär sin valp att lyssna på hundspråk, du får lära dig hur lek och interaktion mellan hundar ser ut när det är positivt för alla inblandade. Du får individuell hjälp med just din valp; vad du behöver tänka på och hur du kan träna din valp bland andra hundar i framtiden!

Ålder: alla valpar som blivit 12-veckorsvaccinerade är välkomna, upp till och med sex månader.

Kostnad: 100kr/träff

 

På varje träff är det högst 8 platser. Är det stor skillnad på storlek på valparna i en grupp delar vi upp leken lite så det ska passa alla hundar!

Planerade datum:

11 februari 11.00, vi håller på ca en timme, möts på Carlshöjdsskolans parkering

18 februari 11.00, vi håller på ca en timme, möts på Bräntbergets övre parkering

11 mars 11.00, vi håller på ca en timme, möts upp på Bräntbergets övre parkering

Jag vill anmäla mig!

 

Valpagility

Är du sugen på att träna agility när din hund blivit fullvuxen? Valpagility är en bra start för att få en grund till framtida agilityträning, eller bara som en rolig aktivitet för dig och din valp!

Att träna agility ordentligt ska man inte göra med sin hund förrän den är minst 12 månader, men i valpagilityn fokuserar vi på kontakt, kroppskontroll och att få testa på lättsammare hinder såsom tunnlar som inte är så krävande för en valpkropp.

Ålder: alla valpar från 4 månader upp till och med 12 månader är välkomna!

Kostnad: 200kr/träff, varje träff är ca 1,5 timme

På varje träff är det högst 8 platser. Är det stor skillnad på storlek på valparna i en grupp delar vi upp leken lite så det ska passa alla hundar!

Planerade datum:

Datum planeras framemot senvintern!

Jag vill anmäla mig!

 

2 Comments

 1. Erica

  Hej! Såg att ni hade social träning för valpar. Jag har en 5 månaders schnazer (mellan). Min första hund. Kan man anmäla sig på enstaka träffar ex nu den 18/2? Skulle vara lärorikt för mig och honom att träffa andra hundar under ordnade förhållanden. Tacksam för svar.

  Reply
  1. EmmelieNordstrom (Post author)

   Hej! Ja det går jättebra att anmäla sig till enstaka träffar!

   Reply

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *