Umeå info@ulvens.se 070-3786643

Ulvens – för dig och din hund

Promenader och temadagar

Aktivitetspromenaderna och Temadagarna är en lättsam och rolig aktivitet för dig som vill göra något litet extra en dag men inte anmäla dig till en hel kurs!

Om du vill få boka en promenad eller en temadag tillsammans med ditt hundgäng eller din hundklubb är du välkommen att höra av dig! Här nedan hittar du de inplanerade datumen för temadagar och promenader.


Temadagar

Unghundsträff 23 februari 18.00 på Tomtebo – för hundar 7 månader upp till 18 månader. Vi kommer gå en liten promenad och prata om hur man skapar bästa förutsättning för sin hund att kunna vistas bland andra hundar lugn och avslappnad. Kostar 100kr.

Unghundsträff 11 mars 12.00 på Bräntberget – för hundar 7 månader upp till 18 månader. Vi kommer gå en liten promenad och prata om hur man skapar bästa förutsättning för sin hund att kunna vistas bland andra hundar lugn och avslappnad. Kostar 100kr.

Jag vill anmäla mig!

 


Aktiveringspromenad

Lugn social promenad –  10 september 10.30 på Carlshem. För dig som vill träna på att gå i grupp med andra hundar eller bara ha sällskap på promenaden. Vi kommer gå i ett lugnt tempo och du får ta del av lite tips och idéer kring enkla kontaktövningar och förhållningssätt för att få din hund att kunna gå tillsammans med andra och kunna ha kontakt med dig. Kostar 50kr per hund.

Datum: Kommer!

Jag vill anmäla mig!

DSC03688

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *