Berikning,  Förbättrad relation,  Hantering,  Hundägande,  Hundspråk,  Konceptträning,  Lek,  Okategoriserade,  Roligt,  Tips,  Trygga hundar,  Ulvar och Harar,  Vardag

På G hos Ulvens

Det händer massor hos Ulvens under hösten! Möjlighet att gå kurser, boka föreläsningar, hänga med på temträffar och helger, eller varför inte boka en privat träning?

Behöver du komma i kontakt med Ulvens för att ställa frågor kan du maila info@ulvens.se!

Kurser

Nya kursstarter har kommit ut och du kan anmäla dig redan idag med din hund!

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 16 startar 10 okt 19.00
Valp 17 startar 22 okt 18.00
Valp 18 startar 4 nov 17.30

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt. 
Kurs startar 7 nov 18.00

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt. 
Kurs startar 30 sept 18.00

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 18 sep 19.00
Kurs startar 4 nov 18.30

Hundparkour: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 12 månader och uppåt.
Kurs startar 16 okt 17.30

Socialträffar och temadagar!

Du missar väl inte att Ulvens har socialträffar för hundar i alla åldrar? Och temadagar/helger? Innehållet anpassas efter hundar och hundmänniskor, och kan vara ett fantastiskt sätt att berika din hunds vardag på samtidigt som ni får både miljö- och social träning!

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader. 
Träff 21 sept 11.00
Träff 6 okt 11.00
Träff 10 nov 11.00

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 21 sept 12.00
Träff 6 okt 12.00

Träff 10 nov 12.00

Atletiska Hund: NYHET! Nu kan du vara med på temadagarna Atletiska Hund där du får knep och knåp i hur du kan träna din hunds kropp och knopp! För hundar 10 månader och uppåt! 
Träff 6 okt 13.30

Valpagility: Testa på lite enkel agility för valpar 4-8 månader!
Träff 13 oktober 12.00

UlvensOnline

Nu kan du anmäla dig till Ulvens första Onlinekurs Vardagsinspiration!

Snart kommer även kursen Modiga Hund att släppas, om du är intresserad kan du maila in en intresseanmälan och bli meddelad så snart kursen finns tillgänglig på läroplattformen Evercate!
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *