Berikning,  Förbättrad relation,  Hantering,  Hundägande,  Hundspråk,  Konceptträning,  Lek,  Okategoriserade,  Roligt,  Tips,  Trygga hundar,  Ulvar och Harar,  Vardag

På G hos Ulvens

Det händer massor hos Ulvens under hösten! Möjlighet att gå kurser, boka föreläsningar, hänga med på temträffar och helger, eller varför inte boka en privat träning?

Behöver du komma i kontakt med Ulvens för att ställa frågor kan du maila info@ulvens.se!

Kurser

Nya kursstarter har kommit ut och du kan anmäla dig redan idag med din hund!

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 14 startar 12 sept 18.00

Valp 15 startar 1 okt 19.00
Valp 16 startar 3 oktober 19.00

Lugna Hundar: Vägen till ett lugnare liv! Lär dig att hjälpa din hund till en mer avslappnad tillvaro. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 5 sep 19.00

Träningsboost: Öka din hunds flexibilitet, belöningsglädje och fokus! En kurs som fungerar lika bra till tävlingshunden som vardagskompisen. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 21 aug 19.00

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 16 sept 19.00

Inkallningskurs: Vill du få en bättre inkallning? Här är kursen för dig! För hundar i alla åldrar. 
Kurs startar 9 sep 18.00

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 18 sep 19.00

Noskurs: Tycker din hund om att använda näsan? Då är det här kursen för er! Testa på alla möjliga olika spännande sätt att aktivera hundens luktsinne på i vardagen. För hundar från 6 månader och uppåt. 
Kurs startar 30 sept 18.00

Socialträffar och temadagar!

Du missar väl inte att Ulvens har socialträffar för hundar i alla åldrar? Och temadagar/helger? Innehållet anpassas efter hundar och hundmänniskor, och kan vara ett fantastiskt sätt att berika din hunds vardag på samtidigt som ni får både miljö- och social träning!

SPECIAL! Reaktivitetsträffen: 8 september hålls en temadag för dig med reaktiv hund! Vi pratar om hur vi bäst kan hantera och hjälpa den reaktiva hunden för att minska stress och utfall, och hur vi bygger självförtroende och optimism för framtiden.

Socialträffar Ung och Vuxenhund:Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 14 sept 12.00
Träff 6 okt 12.00

Atletiska Hund: NYHET! Nu kan du vara med på temadagarna Atletiska Hund där du får knep och knåp i hur du kan träna din hunds kropp och knopp! För hundar 10 månader och uppåt! 
Träff 6 okt 13.30

Socialträffar Valp: Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader. 
Träff 14 sept 11.00
Träff 6 okt 11.00

UlvensOnline

Nu kan du anmäla dig till Ulvens första Onlinekurs Vardagsinspiration!

Snart kommer även kursen Modiga Hund att släppas, om du är intresserad kan du maila in en intresseanmälan och bli meddelad så snart kursen finns tillgänglig på läroplattformen Evercate!
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *