Förbättrad relation,  Hantering,  Hästträning,  Hundägande,  Hundspråk,  Konceptträning,  Roligt,  Tips,  Trygga hundar,  Ulvar och Harar,  Valp,  Vardag,  Verksamhet

På gång Sommaren 2020

Hos Ulvens hittar du både gamla godingar och spännande nyheter. Klicka dig fram till det som är intressant så får du läsa mer. Som alltid är du alltid välkommen att höra av dig om du saknar något i utbudet eller för att intresseanmäla dig till kurser och träffar som ännu inte är planerade!

Kurser och Tematräffar

Här hittar du de kursstarter och tematräffar som hittills är planerade. Om du önskar gå en kurs som ännu inte är planerad kan du alltid göra en intresseanmälan till info@ulvens.se!

GRATIS föreläsning/workshop Hundars Rädslor: Nu i coronatider passar det bra med en utomhusdag med föreläsning och workshop i hundars Rädslor, helt gratis! 12 juli 10.00 är datumet du behöver skriva upp och träffen förväntas ta mellan 2-3 timmar! Du kommer utan hund. Anmäler dig gör du via mail till info@ulvens.se! Max 25 personer får plats och först till kvar gäller. Det kommer hålla till i Umeå, mer information om dagen får du via mail då du är anmäld.

Rallylydnad nybörjare: En introduktion till rallylydnad, för dig som vill aktivera din hund på ett roligt vis eller funderar på att tävla i framtiden! För hundar från 6 månader och uppåt.
Kurs startar 16 juli 18.00

Lugna Hundar: Vägen till ett lugnare liv! Lär dig att hjälpa din hund till en mer avslappnad tillvaro. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 22 juli 18.00

Trygga Hundmöten: En specialkurs för dig som upplever utmaningar i hundmöten. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 22 juli 19.00

Hundparkour: Hoppa, balansera, gå runt, krypa under… det är bara några av de saker din hund får lära sig! Utmärkt som krydda i vardagen för alla slags hundar, 12 månader och uppåt.
Kurs startar 4 augusti 18.00

Valpkurs: För valpar 3-8 månader. Ge dig och din valp den bästa starten tillsammans och gå valpkurs! Nyttigt och lekfullt!
Valp 10 startar 6 augusti 19.00
Valp 11 startar 26 augusti 18.00
Valp 12 startar 27 augusti 18.00
Då trycket på valpkurser är stort just nu går platserna åt snabbt. Om du inte kommer med på en kurs som finns annonserad nu kommer det släppas fler kursstarter i början av september. Dessa kommer utannonseras i början av augusti.

Vardagskurs: En allround-kurs för dig som söker lite inspiration eller vägledning genom vardagen. Lär dig förstå hundens signaler, få enkla verktyg för att öka följsamhet, inspireras till berikning och aktivering är några av de saker du får på dessa träffar! För hundar 8 månader och uppåt.
Kurs startar 17 augusti 19.00

Träningsboost: Öka din hunds flexibilitet, belöningsglädje och fokus! En kurs som fungerar lika bra till tävlingshunden som vardagskompisen. För hundar i alla åldrar.
Kurs startar 19 augusti 19.00

Älskade Slyngel: Kursen för dig som lever med unghund! Här får du lära dig förstå din unghund och hitta vägar till kontakt, följsamhet och en optimistisk och balanserad tillvaro tillsammans! För hundar 8 till 24 månader.
Kurs startar 25 augusti 19.00

Promenadkurs: Vill du få en bättre inkallning? Få bättre koppelkunskaper? Fördjupa följsamhet och kommunikation med din hund då ni är ute? Här är kursen för dig! För hundar 5 månader och uppåt.
Kurs startar 25 augusti 18.00

Socialträffar Valp:  Tillsammans låter vi valparna bekanta sig med varandra och du får verktyg för vidare social träning i framtiden! För valpar 3-6 månader.
Träff 15 juli 17.30

Socialträffar Ung och Vuxenhund: Tillsammans går vi en liten promenad med hundarna och du får tips och idéer på hur du ska tänka kring just din hund och sociala möten med andra hundar. Om tillfället tillåter får hundarna leka lite också! För hundar 7 månader och uppåt.
Träff 15 juli 18.30

Pröva på-träffen: Det här är en träff vars innehåll förändras beroende på efterfrågan! Under året kommer du få möjlighet att prova på alltifrån klickerträning till tävlingslydnad. Har du några förslag på vad du vill prova på? Tveka inte att höra av dig till Ulvens!
Träff Pröva på Apporteringsträning, 19 juli 9.30

UlvensOnline

Utöver VardagsInspiration hittar du också Berikningskursen på UlvensOnline, och fler kurser är på väg! De planerade kurserna är just nu:

  • Inkallningskurs
  • Modiga Hund
  • Flocken

Föreläsningar

Så länge säkerheten kring covid-19 är aktuellt kommer inga föreläsningar bokas in tills vidare!

Privat rådgivning och träning

Vill du ha privat hjälp eller träning? Du är varmt välkommen att boka en tid! Om du inte kan ta träffen i person kan den göras över internet med olika hjälpmedel. Alla träffar som sker i person ska ske utomhus tills vidare p.g.a covid-19.

Häst

Under 2020 kommer det läggas lite mer fokus på träning av häst med förhoppning att kunna erbjuda onlinekurser även här. Vill du veta mer om hur man med hjälp av positiv förstärkning kan skapa ett djupgående samarbete med sin häst? För markarbete, ridning eller som en metod att komma förbi utmaningar såsom hantering, lastning etc. Du är varmt välkommen att höra av dig till Ulvens!

Följ Ulvens på Facebook eller Instagram!

Du vet väl att Ulvens finns på Facebook och Instagram? På Facebook länkas alla nya artiklar, uppdaterad information och nyheter inom hundvärlden, tillsammans med tips och tricks för alla ögonblick i hundvardagen. På Instagram (ulvensdjurliv) kan du följa en del av verksamheten och hitta ett och annat tips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *