Umeå info@ulvens.se 070-3786643

Ulvens – för dig och din hund

Lugna Hundmöten

Nu är den äntligen här, kursen Lugna Hundmöten! Det här är en kurs för dig som har en intensivt reaktiv hund som gör utfall mot andra hundar på grund av rädsla, osäkerhet eller aggressivitet. Kursen består av fyra fysiska träffar, samt en privat träff där datum bestäms mellan varje enskild deltagare. Träffarna ligger med ca två veckors mellanrum för att kunna ge chans till ordentlig träning mellan varje kurstillfälle.

Under kursen arbetar vi med klicker eller liknande positivt betingad signal för att vägleda hunden till ett lugnare sätt att hantera hundmöten av olika slag. Målet är att din hund i slutet av kursen ska kunna slappna av bland andra hundar helt enkelt, och att ni ska få med er så mycket verktyg som ni behöver för att fortsätta arbetet.

I kursavgiften får du fem träffar varav en är privat mellan dig och instruktören. Du får klicker om du inte redan har det, samtliga övningar beskrivna i dokument och löpande rådgivning mellan varje kurstillfälle under kursens gång.

För hundar 9 mån och uppåt

Antal träffar: 5 st, ca 1,5 timme per träff.

Kostnad: 2200kr

 Kurstillfällen och datum: 

Kurstillfälle 2 startar 25 juli kl 18.00. Går sedan 6 augusti 10.00, 20 augusti 10.00 samt 30 augusti 18.00. Den femte träffen mellan dig och instruktör bestäms under kursens gång.

 

Under kursen kommer du lära dig: 

  • Tolka din hunds signaler
  • Släcka negativa beteenden hos din hund och uppmuntra positiva.
  • Arbeta på förhållningssätt och inställning till hundmöten
  • Skapa positiva vanor i hundmöten för dig och hunden
  • Lugnande signaler

Det finns 4 platser i varje grupp! Anmälan sker via mail, till info@ulvens.se. Berätta om dig och din hund, vilka problem du upplever att ni har. 

 

DSC_0080