Okategoriserade,  Roligt,  Tips,  Ulvar och Harar

Julledigt och det nya året!

Nu börjar 2019 gå mot sitt slut och med tar Ulvens snart sin årliga semester! Från 23 december till 27 januari blir det uppehåll i all verksamhet. Det går fortfarande att maila och höra av sig via Facebook om du har frågor eller funderingar. Rådgivningar kan bokas om de känns akuta, men annars är bokning öppet som vanligt igen 27 januari!

Kurserna kommer dra igång under första veckan i februari, men du kommer innan dess så klart hitta kursplaneringen och kunna anmäla dig! Håll utkik på hemsida eller Facebook, om du inte redan är intresseanmäld till nästa års kurser, då kommer du få ett mail.

Tack för 2019

Under året har vi hunnit med 20 valpkurser, 5 slyngelkurser, 6 inkallningskurser och ett antal andra kurser med klicker, rallylydnad, nosarbete, hundmöten och mycket mer! Rådgivningar, temadagar och socialträffar. Året har bjudit på utmaningar, fantastiska möten med Umeås hundar och hundmänniskor och även några hästar har vi hunnit med att hjälpa!

Tack för all respekt ni visat varandra på kurserna, värmen och medkänslan ni visat era hundar, alla frågor ni ställt, allt engagemang och glädje ni delat med medhundmänniskor!

Ulvens 2020

En del av julledigheten kommer som tidigare år spenderas med studier för att kunna erbjuda uppdaterade och varierade kurser, temadagar och föreläsningar och rådgivningar! Exakt vilka kurser som kommer gå nästa år är ännu inte bestämt, och som alltid är dina önskemål välkomna och önskade. Är det något särskilt du vill kunna få hjälp med hos Ulvens, eller vill få uppleva och lära dig, tveka inte att höra av dig med dina tips och tankar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *