BodyWork/Handlingkurs

Kommunikation är grunden i relationen till hunden. Vi vill att hunden förstår oss och vi vill förstå vår hund! Om du någonsin prövat agility eller rallylydnad vet du hur väldigt små rörelser i kroppen kan få hunden att hamna i helt fel position. Men den här kursen är inte bara för dig som tävlar och tränar, den är till för alla hundmänniskor som vill hitta det där fantastiska samspelet med sin hund! Under en helg i maj erbjuds du ett unikt tillfälle att tillsammans med både hundtränare och danscoach utveckla din kommunikation med hunden!

När och var?

Helgen hålls i Djäkneböle 17-18 september 10.00-15.00 båda dagarna.

Vad ska vi göra?

Vi kommer varva övningar och teori med och utan hund där fokus ligger på att hitta en ordlös kommunikation med hunden. Du får lära dig hur du kan göra och tänka när du tränar med din hund, vare sig det är för vardag eller tävling, för att bli tydligare. Du får också lära dig tyda hunden för att veta hur ni hittar en gemensam kommunikation. För att sätta all kunskap i ett praktiskt perspektiv kommer du under helgen få träna in olika trick och rörelser som sedan sätts ihop i ett lite program du kan utveckla vidare även efter kursen, för ökad glädje i följsamhet och fokus (och såklart behöver du inga förkunskaper)! Helgen är tänkt att inspirera dig att fortsätta utveckla relationen till din hund och att utveckla dig själv som hundtränare, vare sig det handlar om vardag eller tävling!

Vem är välkommen?

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna för att utveckla sin förmåga i handling! Hundar från 6 månader och uppåt är välkomna. Helgen passar dig som:

  • Vill bli tydligare i träning och tävling i Rallylydnad, Agility och annan hundsport
  • Vill bli tydligare i träningen av vardagslydnad
  • Vill utvecklas som hundmänniska och finslipa belönings- och träningsteknik
  • Vill lära sig trick och rörelser tillsammans med hunden för att utveckla samspel och följsamhet

Vad kostar det och vart anmäler jag mig?

Helgen kostar 1400 kr och du anmäler dig genom att skicka ett mail till info@ulvens.se! Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Du kanske också gillar…